Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bevállalnál-e meztelen fürdőzé...

Bevállalnál-e meztelen fürdőzést/szaunázást/egyéb tevékenységet veled azonos neműekkel?

Figyelt kérdés
Akár ismert, akár ismertlen emberek társaságában. Bármiféle szexualitás nélkül.

2023. márc. 7. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
53%

Ezeket nem ártana elolvasni sok kommentelőnek, akik a tévhiteik közepette élik életük legnagyobb tévedését; a tévedhetetlenségüket...

[link]

[link]

2023. szept. 15. 06:47
 72/77 anonim ***** válasza:
22%

"Engem persze ez nem zavar, ki vagyok békülve magammal, de azért mégse szívesen vagyok olyanok szemei közt, akiknek másból se áll az életük, mint a kockáikat számolgatják, meg a slagjukkal helikoptereznek."

Én kérek elnézést tőled, hogy veled ellentétben én igényes vagyok magammal -és másokkal- szemben is, és nem csak magamon szeretem látni és "számolgatni a kockákat", hanem számomra másokon is sokkal szebb látványt nyújt a hájas hurkáktól.

És azért is bocsáss meg nekem, ha ezeknek az embereknek maximális respect-tel jutalmazom az erőfeszítéseiket azért, hogy bármely életkorukban a lehető legjobb formájukat képesek megmutatni, míg az elhízott és túlsúlyos emberekről már ezt nem tudom elmondani.

És végül, azért is én kérek elnézést tőled, hogy a "nem kívánságműsorban kért" méretű hímtagommal én is simán "helikopterezhetnék" a lankadtan is méretes hímtagommal (bocs, a te szavaiddal: slagommal), amivel sokan boldogok lennének, ha mereven lenne olyanuk.

Első olvasatban még tetszett is az őszintének tűnő kommented, de aztán ismét átfutva a soraidon, már szembetűnőek voltak az ellentmondások a kommented eleje, közepe, és vége között.

Én kérek elnézést tőled ezért is, hogy nem vagyok felületes ember, és talán túlságosan figyelek az emberekre, és a részletekre is...

2023. szept. 15. 07:14
 73/77 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos csak Magyarországon találkoztam ezzel a tátott szájjal bámulással, külföldön, Ausztriában, Németországban teljesen hétköznapi dolog, hogy az emberek meztelenül szaunáznak és ülnek a melegvizes medencében. Senkit-senkit nem érdekel hol és mi lóg a másikon. Sokkal elfogadóbbak nem csak egymással, de önmagukkal szemben is.
2023. szept. 29. 00:16
 74/77 anonim ***** válasza:
28%

#71 #72 a saját prűdségét mások vegzálásában éli ki, és ehhez nem rest szorgos hobbijogászként a Btk-t olvasgatni és félreértelmezni.

Ember, ha te szégyenlős nyuszi vagy, akkor járj szkafanderben úszni, de ne vetítsd már rá a saját gátlásaidat másokra.

2023. szept. 29. 11:11
 75/77 anonim ***** válasza:
16%

@74 Hol olvastál te prűdségről és szégyellősségről a 71-es és 72-es hozzászólásban?

Azért, mert te öncélúan magamutogató perverz állat vagy, másoknak még nem kell hozzád hasonlónak lenniük :D

2023. szept. 29. 11:51
 76/77 anonim ***** válasza:
77%
11:51 te magadból indulsz ki, ugye? :-D fürdőzésnél, szaunázásnál mi az öncélú, te szellemi sírkő? A fürdőruha felvételének egyetlen célja, hogy fel legyen véve, mert szükség nincs rá, időjárástól, kosztól, sérüléstől nem véd meg, csak azért van rajtad, hogy rajtad legyen, vagyis: ÖNCÉLÚ. A strandon a magától értetődő, normális és természetes állapot a ruha nélküli. A szaunában meg kifejezetten nem szabad bármiféle fürdőruha viselése (ahol fürdőruhát kötelező viselni, az nem szauna, legfeljebb "Margit, mennyünk má be a szaunába, benne van az árba"). Ennyit az öncélról, te géniusz.
2023. szept. 29. 22:09
 77/77 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek az előző válaszolóval, kár hogy bunkó a stílusa. Aki azt gondolja, azért szaunázunk meztelenül, hogy mutogassuk magunkat, az teljes tévúton jár.
2023. szept. 30. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!