Bevállalnál-e meztelen fürdőzést/szaunázást/egyéb tevékenységet veled azonos neműekkel?
"Engem persze ez nem zavar, ki vagyok békülve magammal, de azért mégse szívesen vagyok olyanok szemei közt, akiknek másból se áll az életük, mint a kockáikat számolgatják, meg a slagjukkal helikoptereznek."
Én kérek elnézést tőled, hogy veled ellentétben én igényes vagyok magammal -és másokkal- szemben is, és nem csak magamon szeretem látni és "számolgatni a kockákat", hanem számomra másokon is sokkal szebb látványt nyújt a hájas hurkáktól.
És azért is bocsáss meg nekem, ha ezeknek az embereknek maximális respect-tel jutalmazom az erőfeszítéseiket azért, hogy bármely életkorukban a lehető legjobb formájukat képesek megmutatni, míg az elhízott és túlsúlyos emberekről már ezt nem tudom elmondani.
És végül, azért is én kérek elnézést tőled, hogy a "nem kívánságműsorban kért" méretű hímtagommal én is simán "helikopterezhetnék" a lankadtan is méretes hímtagommal (bocs, a te szavaiddal: slagommal), amivel sokan boldogok lennének, ha mereven lenne olyanuk.
Első olvasatban még tetszett is az őszintének tűnő kommented, de aztán ismét átfutva a soraidon, már szembetűnőek voltak az ellentmondások a kommented eleje, közepe, és vége között.
Én kérek elnézést tőled ezért is, hogy nem vagyok felületes ember, és talán túlságosan figyelek az emberekre, és a részletekre is...
#71 #72 a saját prűdségét mások vegzálásában éli ki, és ehhez nem rest szorgos hobbijogászként a Btk-t olvasgatni és félreértelmezni.
Ember, ha te szégyenlős nyuszi vagy, akkor járj szkafanderben úszni, de ne vetítsd már rá a saját gátlásaidat másokra.
@74 Hol olvastál te prűdségről és szégyellősségről a 71-es és 72-es hozzászólásban?
Azért, mert te öncélúan magamutogató perverz állat vagy, másoknak még nem kell hozzád hasonlónak lenniük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!