Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bevállalnál-e meztelen fürdőzé...

Bevállalnál-e meztelen fürdőzést/szaunázást/egyéb tevékenységet veled azonos neműekkel?

Figyelt kérdés
Akár ismert, akár ismertlen emberek társaságában. Bármiféle szexualitás nélkül.

2023. márc. 7. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
43%

Ha elolvastad volna amit írtam, akkor láthattad volna hogy én se akarom másokét nézegetni. Ezen nem segít az se ha én pufajkában megyek be.

Ha nem vetted volna észre akkor a világ (legalábbis az európai lakosság) nagy része NEM nudista, mifelénk az a normális, megszokott hogy nem mutogatod másoknak a nemi szerved. Akiknek mégis ilyen vágyai vannak azoknak léteznek nudista/naturista intézmények, és ez így van jól.

(Amit a pasik egy részének viselkedéséről írtam azt gyönyörűen kiforgattad. De, kifogásolnék egy creepy nyomulós huszonévest is, csak eddigi tapasztalataim alapján nem ők szuszognak fiatal lányok nyakába öt centiről, nem ők cuppognak, becézgetnek, stb. Ezt inkább a kiéhezett középkorú és idősödő korosztály csinálja. Kivételek nyilván vannak, hozzám eddig még csak 50 fölötti próbálta dörgölni magát szaunában, ebből indultam ki.)

2023. márc. 10. 10:52
 52/77 Metionin ***** válasza:
76%
Amúgy akik vadidegen ellenkező neműek bámulásáról írnak, felétek a szauna nincs elkülönítve? Mert eredetileg nemenként külön szaunáznak, vagy egy szaunában van külön női és férfi időszak. Koedukáltan csak családok vagy barátok szoktak. Ritka az, ahol idegenek vannak koedukáltan bár a lepedő ott is ápol és eltakar.
2023. márc. 10. 11:02
 53/77 anonim ***** válasza:
71%

Még sose láttam nemek szerint elkülönített szaunát. :D pedig voltam pár szállodában, fürdőben stb, ez sehol nem merült fel.

2023. márc. 10. 11:04
 54/77 anonim ***** válasza:
59%

#51 Európa fejlettebb részén az a normális, hogy meztelenül szaunáznak az emberek. Neked a ruhaviselés mindenhol alap; az pedig "mutogatás", ha valaki nem visel ruhát ott, ahol arra semmi szükség (vagyis te tudni véled, hogy aki meztelenül szaunázik, annak nem a szaunázás a célja, hanem az, hogy te lásd a testét – vagyis kivetíted rá a fóbiádat, és szentül meg vagy győződve arról, mit gondol, holott fogalmad sincs róla. Erre mondják, hogy a gond a te készülékedben van). A normális szaunázóknak a meztelenség a szaunában alap, a kényszeres becsavarás vagy pláne fürdőruhaviselés pedig "takargatás". Ettől persze még bárki becsavarhatja magát, ha neki úgy tetszik, ha nem izzadja össze a fát.

Ha bárki "dörgölni próbálja magát" hozzád a szaunában, akkor nem az a megoldás, hogy a zaklatóhoz hasonló életkorú és nemű emberekkel szemben fóbiát alakítasz ki magadban, hanem az esetet azonnal jelented a személyzetnek, az illető meg ki lesz tiltva, súlyosabb esetben büntetőeljárás elé néz. Vagyis ő személy szerint lesz megbüntetve a viselkedéséért, és nem mindenki más, aki véletlenül hozzá hasonló életkorú, de egyébként nem ártott senkinek.

2023. márc. 10. 11:10
 55/77 Metionin ***** válasza:
93%
53. Pedig az az alapbeállítás amúgy :D én ritkán szaunáztam Magyarországon de őszintén szólva nem figyeltem meg, mert pont akkor csak nők voltak ott, azt hittem, direkt volt így. Finnországban a legtöbb nyilvános helyen külön van és a gyerekeket is az azonos nemű szülő viszi magával. Na mindegy, ettől függetlenül lehet lepedőt használni de az nonszensz, hogy dörgölőznek az emberek, wtf...látszik, hogy fogalmuk sincs a szauna lényegéről és bosszantó, hogy aki csak ilyen szaunákba jár, azt hiszi, hogy ez a természetes. Durva, hogy ezeket nem vágják ki onnan a pcsába.
2023. márc. 10. 11:13
 56/77 anonim ***** válasza:
67%

“ ha valaki nem visel ruhát ott, ahol arra semmi szükség”

De ez nem így működik. Egy kellemes nyári napon se ücsöröghetsz a parkban vagy a téren egy szál 🍆ban, csak mert “semmi szükség” ruhára. :D

“hanem az esetet azonnal jelented a személyzetnek”

Sehol nem írtam, hogy ne ezt tettem volna.

Látom szeretsz diagnózisost játszani, de a saját tapasztalat elmesélése akkor se fóbia.

2023. márc. 10. 11:14
 57/77 anonim ***** válasza:
21%
#56 te kivetíted a traumáidat olyan emberekre, akik ugyan életkorban hasonlóak azokhoz, akik zaklattak téged, de személy szerint nem ártottak senkinek. Jószándékból mondom, neked orvosi segítségre van szükséged.
2023. márc. 10. 11:17
 58/77 anonim ***** válasza:
75%

Pontosan hol vetítettem ki bármit bárkire? :D

Leírtam, hogy “ nem akarom hogy creepy 60as fószerek mozduljanak rám”, ebben semmi kivetítés nincs. Azt se akarom hogy kutya harapjon meg, de nem vetítem ki semmire, imádom a kutyákat.

Utána hozzátettem hogy saját tapasztalatom ilyen volt, de nyilvánvalóan nem mindenki ilyen.

Sehol nem írtam olyat hogy “brrr az összes pasi szatír fujfuj” vagy akármi hasonlót :D

Szóval milyen kivetítésről írsz? :D

2023. márc. 10. 11:24
 59/77 anonim ***** válasza:
21%
#58 ha egy életkori és nemi csoportra te csak olyan szinonímát tudsz használni hogy "kiéhezett 50+ pasik", "creepy 60as fószerek" és hasonlók, az komoly traumára utal. Te ahelyett, hogy az elkövetőt személyében tartanád felelősnek, a fejedben összekapcsoltad a traumát az elkövető nemével és életkorával, és minden embert, aki beleillik a sémádba, potenciális elkövetőnek tartasz. Így keletkeznek a sztereotípiák.
2023. márc. 10. 11:30
 60/77 anonim ***** válasza:
75%

Te komolyan ennyire értetlen vagy, vagy csak szórakozol? Szóval szerinted aki pl a “harapós kutya” kifejezést használja az minden egyes kutyát vérmes dögnek gondol? Vagy ha azt mondom hogy a szomszédban hangosak a kiabáló gyerekek, akkor szerinted minden gyereket 24/7 ordító kis szörnyetegnek gondolok?? Itt te vagy az egyetlen aki kivetít bármit is.

Igenis léteznek creepy középkorú faszik, sajnálom hogy téged ez felháborít, hidd el én se örülök neki.

Ne játszd a pszichológust mert még a szövegértés se megy.

2023. márc. 10. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!