Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bevállalnál-e meztelen fürdőzé...

Bevállalnál-e meztelen fürdőzést/szaunázást/egyéb tevékenységet veled azonos neműekkel?

Figyelt kérdés
Akár ismert, akár ismertlen emberek társaságában. Bármiféle szexualitás nélkül.

2023. márc. 7. 15:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Igen, de csak ismerősökkel.
Nem
81 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
74%
Simán.
2023. márc. 7. 15:18
 2/77 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2023. márc. 7. 15:20
 3/77 anonim ***** válasza:
80%
A szauna amúgy is meztelen dolog lenne, csak nálunk valamiért fürdőruhásan terjedt el. Persze törölköző kell, de csak az.
2023. márc. 7. 15:25
 4/77 anonim ***** válasza:
78%
Nem egyszer szaunáztam már úgy. Simán bevállalom.
2023. márc. 7. 15:26
 5/77 anonim ***** válasza:
83%

Még ellenkezű neműekkel is bevállaltam, mikor kiderült egy külföldi városban lévő szaunáról, hogy teljesen nudista.

Egyáltalán nem volt para, nem nézett meg senki, 18 év 99 év között mindenki előfordult, egyedül nekem, a turistának volt ez fura, mert én nem ehhez szoktam. A helyiek meg gyakran járnak oda, nekik teljesen természetes dolog, hogy látják a szomszéd Hans-ot meztelenül, nem beszélem jól a nyelvet, de annyit megértettem, hogy teljesen általános témákról volt szó, család hogy van, aktuálpolitika, ilyesmi. Felőlem azért érdeklődtek, mert még sosem láttak ott, és mivel kisváros, és a külföldiek általában nem oda mennek, érdekelte őket, hogy miket néztem meg, hogy éreztem magam ott. Senki le se szarta a testem. Ugyanaz, mint ami az itthoni, nemileg szétválasztott, fürdőruhás szaunákban megy a törzsvendégek közt.

Illetve még egyetemista koromban nyaranta sokat fürödtünk a Dunában azokkal a haverokkal, akik szintén maradtak a kollégiumban nyárra. Fiúk, lányok vegyesen. Ott se nagyon zavart senkit a meztelenség, azért dobtunk le mindent, hogy ne kelljen mocsárszagú, nedves alsóneműben hazamenni az éjszaka lehűlt levegőben. Nekem ez nagyon jó tapasztalat volt, egyrészt, a legszebb éveim az az időszak, másrészt megtanultam, hogy nem muszáj szexualizálni egy ellenkező nemű testét. Nyilván formálódtak ott is párok, de nem az alapján, hogy kinek van a legnagyobb f.sza meg a legfeszesebb melle, hanem hasonló személyiségek egymásra találtak.

2023. márc. 7. 15:27
 6/77 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Esetleg a párommal kettesben.
2023. márc. 7. 15:36
 7/77 anonim ***** válasza:
69%
Bárkivel, ha nincs benne szexualitás
2023. márc. 7. 15:36
 8/77 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2023. márc. 7. 15:38
 9/77 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Nincs vele bajom, csak én...nem.
2023. márc. 7. 15:40
 10/77 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Annyira gátlásos vagyok, hogy nekem az egy nagy feszenges lenne
2023. márc. 7. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!