Bevállalnál-e meztelen fürdőzést/szaunázást/egyéb tevékenységet veled azonos neműekkel?
Nincs is annál prosztóbb dolog, mint nejlon fürdőruhában "szaunázni"
Talán csak az, amikor a törölközőt saját maguk takargatására használják a "nyuszik", ahelyett, hogy arra izzadnának.
Aki mindenáron takargatni akarja magát, az vigyen magával kettő törölközőt; az egyiket terítse maga alá (a lába alá is!), a másikkal meg takargassa magát, ha már ennyire kényszerét érzi.
Nyugodtan vitázhattok velem meg lepontozhattok, nem én döntök a magyarországi szauna-szokásokról. Ha újra elolvassátok nem arról írtam hogy jó vagy rossz, hanem hogy mi a szokás, elterjedt stb.
#23 "nem arról írtam hogy jó vagy rossz"
Ugyan már. Nem te írtad ezt? #20:
"Szerencsére a legtöbb helyen pamut/vászon kendőben szokás - vagy műanyag fürdőruhában"
A "szerencsére" még mindig azt jelenti, hogy te ezt helyesled.
Az arra való helyeken, mint nudista strand, szauna, szívesen meztelenkedem.
Idegenek nem zavarnak, bár ismerősök esetében természetesen van, akivel nem mennék ilyen helyre.
Szerintem szerencse hogy nem mutogatják emberek a p,csüket meg p,nájukat nekem, DE ETTŐL FÜGGETLENÜL nem szokás pucéran ücsörögni, akár tetszik nekem vagy neked, akár nem.
#28 nem az a baj, hogy jónak vagy rossznak tartod-e a szaunázást ruha nélkül, hanem hogy nem erősséged a szövegértés, és letagadod a véleményedet, amit pedig bárki visszaolvashat.
Egyébként abban is tévedsz, hogy független-e a meztelen szaunázás (szerinted pucéran ücsörgés, meg p,cs és p,na mutogatása, de hát te magadból indulsz ki) attól, hogy tetszik-e az embereknek. Természetesen Ma még a kevésbé kulturált helyeken műanyagban "illik" izzadni a fára, de szerencsére egyre több helyen vezetik be a kulturált, azaz meztelen szaunázást, végül is azért, mert arra van igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!