Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki véletlen benyit...

Ha valaki véletlen benyit amikor meztelen a másik az melyiknek kellemetlenebb?

Figyelt kérdés
Pl fürdőszobába amikor zuhanyoznak, a zár rossz és nem tudja az illető bezárni.
2022. nov. 26. 18:21
A kérdező szavazást indított:
Aki be akar menni
Aki a szobában van
24 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ez emberfüggő, van, aki nem szemérmes, és az utcán is meztelenül menne, ha legális lenne, és van olyan, aki abba belepirul, ha látja leírva, hogy mell.

Ha teszem azt, mind a ketten szégyenlősek, akkor egyformán zavaró lehet, de talán annak, aki benyitott, mert nem kopogott előtte, de annak is, aki bent van, mert nem zárta az ajtót.

Exem apja egyszer nálunk fürdött, ajtót nem zárt, és azt hittem, hogy nincs otthon, pont rányitottam, mikor fürdött, olyan lendülettel b.sztam be az ajtót, pedig nem mondom magam egy szemérmes nőnek.

2022. nov. 26. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már jártam így, dolgoztam valakinek, aki adott kulcsot a lakásához és egyszer amikor mentem, otthon volt és a fürdőből lépett ki meztelenül velem szemben, amikor én bementem a lakásba.

Egy másik esetben pedig meztelenül nyitott ajtót egy lány, azt hitte az anyja ment vissza, mert otthagyott valamit.

Nekem egyik sem volt kellemetlen.

2022. nov. 26. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Mindig annak, amelyik szeb, mint a másik.
2022. nov. 26. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem annak aki benyit, mert ilyenkor benne van az emberben, hogy ő volt a "hibás". Bár nem hiszem, hogy ilyen véletlen esete miatt ami bárkivel megtörténhet szégyenkeznie kelljen az embernek
2022. nov. 26. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak, akire rányitnak, mert ő nem nagyon tud mit csinálni, max takarja magát, és mered a másikra. Aki benyitott (a kezdeti sokk után) be tudja csapni az ajtót egy bocsánatkérés kíséretében.
2022. nov. 26. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. Nekem az lenne a kellemetlenebb, ha benyitnának hozzám, de van, akinek meg az a kínosabb, ha ő nyit be véletlenül.
2022. nov. 27. 07:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő meg esetfüggő

Anyám apám vagy tesóm esetében nem kellemetlen ha látjuk a másikat meztelen

De ha a szomszédasszony vagy nagynéném nyitna be az kellemetlenebb lenne

2022. nov. 28. 09:53
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Teljesen ember függő. De szerintem egyiknek se kéne.

Nekem nem től függ, azért ha lány nyit be, azt nem nagyon szeretném. Fiú bármikor be nyithat.

2022. nov. 28. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a belépés előtt a kopogás egy jó szabály! Sok ciki helyzet elkerülhető. .
2022. nov. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!