Ha valaki véletlen benyit amikor meztelen a másik az melyiknek kellemetlenebb?
Igazából ez emberfüggő, van, aki nem szemérmes, és az utcán is meztelenül menne, ha legális lenne, és van olyan, aki abba belepirul, ha látja leírva, hogy mell.
Ha teszem azt, mind a ketten szégyenlősek, akkor egyformán zavaró lehet, de talán annak, aki benyitott, mert nem kopogott előtte, de annak is, aki bent van, mert nem zárta az ajtót.
Exem apja egyszer nálunk fürdött, ajtót nem zárt, és azt hittem, hogy nincs otthon, pont rányitottam, mikor fürdött, olyan lendülettel b.sztam be az ajtót, pedig nem mondom magam egy szemérmes nőnek.
Én már jártam így, dolgoztam valakinek, aki adott kulcsot a lakásához és egyszer amikor mentem, otthon volt és a fürdőből lépett ki meztelenül velem szemben, amikor én bementem a lakásba.
Egy másik esetben pedig meztelenül nyitott ajtót egy lány, azt hitte az anyja ment vissza, mert otthagyott valamit.
Nekem egyik sem volt kellemetlen.
Egyénfüggő meg esetfüggő
Anyám apám vagy tesóm esetében nem kellemetlen ha látjuk a másikat meztelen
De ha a szomszédasszony vagy nagynéném nyitna be az kellemetlenebb lenne
Teljesen ember függő. De szerintem egyiknek se kéne.
Nekem nem től függ, azért ha lány nyit be, azt nem nagyon szeretném. Fiú bármikor be nyithat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!