Barátod, barátnőd rokonát láttad már meztelenül? Kellemetlen helyzet?
Figyelt kérdés
Barátod,barátnőd, családtagját láttad már meztelenül?Rányitás fürdőben, öltözés közben stb?Reakció?S kivolt az?2015. júl. 14. 14:05
1/7 anonim válasza:
hát meztelenül nem szerencsére...de anyósom ilyenkor rendszeresen bugyiban és pólóban van és oldalt a hajlatnál kilóg a szőr...értem én hogy már hova meg minek borotválja,de ez azért nekem sok. 21/l
2/7 anonim válasza:
Én véletlenül barátnőm papájára nyitottam rá a benzinkúton pisilés közben. Fel is sikítottam, ő nem vette észre, hogy én voltam ezért egy csomag chipsért cserébe barátnőm bevállalta, hogy "ő nyitott rá". Azóta is kísért az emlék. :D
3/7 anonim válasza:
Legjobb barátnőm öccsét láttam meztelenül.Én a szobájukban voltam.Ő meg jött ki a fürdőből,azt hitte nem vagyok ott,pont akkor érkeztem,mikor ő bent volt. Ő szégyellte magát eléggé. Nem nekem volt kellemetlen igazából,mert gyerek testet láttam már pucéran,pl unokatesóimat. Neki volt kellemetlen szerintem :D
4/7 anonim válasza:
Barátom nővérét láttam meztelenül, mivel előttem öltözött át fürdőruhába... nem zavarta a dolog, engem viszont nagyon, szóval zavartan pislogtam a falra, plafonra.
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. De nem ciki szerintem elvileg mindenki így jön a világra és mindenki látott már ilyet.
6/7 anonim válasza:
A meztelenség nem szégyen és nem bűn!
Ha a mindenható akart volna ruhát teremteni az emberre, akkor azt végtelen hatalmával megtehette volna!
De nem tette...
7/7 anonim válasza:
Sógorom látott illetve én is őt,de nem volt kellemetlen senkinek sem. 41N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!