Mennyi volt a leghosszabb idő amit meztelenül töltöttél?
Figyelt kérdés
Hol történt ez?
Mit csináltál ez idő alatt?
Tervezek hosszabb ideig meztelenül lenni és kiváncsi lettem, hogy kinek mennyi volt a leghosszabb ideje.
2022. okt. 13. 20:44
1/29 anonim válasza:
A férjemmel szoktunk meztelenkedni, ha a gyerek nincs itthon... ez 1,5-2 óra. Régen volt, hogy többször is meztelenül aludtunk 8-9 órát.
2/29 anonim válasza:
Anyám hasában, 9 hónapig tartott.
3/29 anonim válasza:
Itthon 2 napig, amíg a szüleim elutaztak
4/29 anonim válasza:
Intenzív osztályon 17 nap. Le voltam takarva valami lepedővel, de ruha nem volt rajtam. Amúgy ennyi ideig nem is ettem, ha vkit ez érdekel.
5/29 anonim válasza:
Tavasztól őszig ha jó idő van, itthon mindig meztelenül vagyok. Csak akkor öltözök fel ha elmegyek itthonról, vagy gatyát húzok ha jön a postás! Egyedül élek. f.
6/29 anonim válasza:
Itthon időnként 1-2 nap, függetlenül attól, hogy van-e baratnőm. Szeretek meztelenül lenni.
9/29 anonim válasza:
Naturista kempingben kb 7-8 napig.
10/29 anonim válasza:
A meztelenul alvas annak szamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!