Mi volt eddig a leghosszabb idő, ami alatt nem mentetek nagyon sehova, csak otthon voltatok a házban/lakásban?
Akkor még nem vagyok olyan vészes… Hétfőn voltam kint utoljára, nekem is eddig az 1 hét a rekord. Elég rossz passzban vagyok, sok minden miatt idegeskedek, a mentális egészségem sem a legjobb már egy ideje és vannak jobb meg rosszabb periódusok, most éppen egy rosszabban vagyok benne.
Egyedül csak úgy alapból sem szeretek sétálgatni, de most, hogy sz*rul vagyok, néha fizikai problémáim is vannak (fejfájás, hányinger), sírok, az arcomra van írva, hogy minden rossz, pláne nincs kedvem. Mennem nem kellett sehova, minden zárva most úgyis. De közben meg mégis megdöbbenek magamon, hogy úristen, lassan 1 hete nem voltam sehol, hogy ez mennyire nem jó, nem vagyok normális.
1,5 év
Egyetemen utolsó félévben már nem voltak tárgyaim, szakdolgozatomat írtam meg a záróvizsgára készültem. Végzés után 9 hónapig munkanélküli voltam, alig mozdultam ki, mert egyrészt pénzem sem volt másrészt mindenki a munkakeresést hozta szóba, igyekeztem kerülni a témát.
#6 Gyere mennyünk el valahová amit nem befojásol az hogy be van zárva.
Melyik megyében élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!