Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy valaki,...

Volt már olyan hogy valaki, (akár ismerős, csaladtag, rokon, vagy épp futár, stb, megígérte, hogy egy adott időpont körül érkezik, de te már egy órája vársz rá otthon és addig "senkinek nem mersz nekiállni, mert hátha akkor érkezik?

Figyelt kérdés

Példát is írhattok.

😊

2021. dec. 10. 14:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Nálam /nálunk is ez a helyzet.. Albérletben vagyunk a párommal és a tulaj még s hét elején kérdezte, hogy mikor jöhetne a pénzért..

Írtuk neki, hogy a héten éjszakasok vagyunk.

Azt írta, hogy Pénteken jönne egy óra körül.. Oké, beállítottottam az ébresztőt, 12:50 - re, hogy ne csengessen, mert elég hangos, na meg a párom is alszik.. Erre még mindig nem ért ide.

Se visszaaludni, se enni, se boltba menni nem merek, hátha akkor jön

Nem tudom, neki írt - e, hogy nem jön, mert azt nem hallottam

De elég bosszantó.

Ilyesmire gondoltam.

2021. dec. 10. 14:15
 2/11 A kérdező kommentje:
*semminek.
2021. dec. 10. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor az ember felhívja a későt, hogy merre is jár, mikor számíthatsz az érkezésére.
2021. dec. 10. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy volt, sőt elég gyakran előfordul.
2021. dec. 10. 14:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Mindketten itthon vagyunk, én előbb ébredtem.

Máskor is volt, hogy kicsit később jött, de sosem szólt róla, mert tudtuk, hogy érkezik.

Párom tudja a számát, de ő még alszik, de én nem hallottam, hogy rezgett volna a telefonja, hogy nem jön.

Direkt úgy írtuk neki, hogy jöhet, mert mindketten itthon vagyunk.

2021. dec. 10. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

És mi akadályoz meg benne, hogy felhívd, merre jár?

Én mindig ezt tettem, nem fogok haptákban állni. Simán volt, hogy elkezdtem takarítani, főzni, aztán ha kész lett, mire megjött az illető, akkor kész lett, ha nem, akkor így járt, megvárta, amíg befejezem az adott dolgot (nyilván nem kezdtem bele még valamibe, de a félig megfőtt levest vagy a félig felporszívózott szőnyeget nem fogom már úgy otthagyni).

2021. dec. 10. 14:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Futároknál mindig, mert mindig a megadott időintervallum előtt jönnek
2021. dec. 10. 17:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Miután nem vette fel, írtunk neki, most írt vissza, hogy ne haragudjunk, de teljesen elfelejtette és kiment a fejéből,és mire eszébe jutott már messze volt

De hogy ő holnap is dolgozik, jó -e nekünk a 11 óra.

(mi is megyünk holnap is éjjelre ugye a24-et dolgozza le.

Azért ő szólhatott volna. Máskor is késett már 1 másfél órát is, mikor írta, hogy dél körül jön, akkor épp, hogy ide ért 1 órára, mikor mentünk dolgozni.

2021. dec. 10. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Rendszerint akkor csönget fel a futár amikor leülök wc-re. Ez tuti valami külön érzék lehet. :D
2021. dec. 10. 17:30
 10/11 A kérdező kommentje:

Ugye.

Az is előfordult már . 😄

2021. dec. 10. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!