Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy valaki,...

Volt már olyan hogy valaki, (akár ismerős, csaladtag, rokon, vagy épp futár, stb, megígérte, hogy egy adott időpont körül érkezik, de te már egy órája vársz rá otthon és addig "senkinek nem mersz nekiállni, mert hátha akkor érkezik?

Figyelt kérdés

Példát is írhattok.

😊

2021. dec. 10. 14:08
1 2
 11/11 Metionin ***** válasza:
100%
Költözés, párom megkérte a sógorát, hogy segítsen szállítani a cuccokat, mert van egy furgonja. Én nem rajongtam az ötletért de utólag tudtam meg, amikor költöztetőt kerestem, hogy már nem kell, mert elviszi az xy. Szóval odaígérte magát délelőtt 10-re, aztán megérkezett délután 3-kor. És persze mosolyogj, mert ő tesz nekünk szívességet, csak így elment a fél napunk amit a pakolásra szántunk volna. Legközelebb költöztető lesz.
2021. dec. 11. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!