Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bevállalnál-e meztelen fürdőzé...

Bevállalnál-e meztelen fürdőzést/szaunázást/egyéb tevékenységet veled azonos neműekkel?

Figyelt kérdés
Akár ismert, akár ismertlen emberek társaságában. Bármiféle szexualitás nélkül.

2023. márc. 7. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
61%
Nem
2023. márc. 7. 15:47
 12/77 anonim ***** válasza:
44%
Igen, ha korosztályom, vagy legalábbis nem 40+. Illetve nem közeli családtag. Unokatesómmal már volt, vele mehetne.
2023. márc. 7. 15:50
 13/77 anonim ***** válasza:
59%

Simán benne lennék, ismerős, ismeretlen.

Így is táborokban a többi sráccal tusolok együtt, úgyhogy egyáltalán nem vagyok szégyenlős.

Sose értettem ezt a nagy szégyenlősséget sok emberben.

Mindenkinek ugyan az lóg a két lába között, simán együtt fürödnék, medencéznék, szaunáznék, tusolnék bárkivel. Engem nem zavar, ha látják a cuccomat.

Legalább tudom, hogy kinek milyen.

Alapból is szeretek meztelen lenni, meg azt is bírom, ha közösen vagyunk azok másokkal.

Szerinem ennek kéne a természetesnek lennie.

23 éves srác vagyok.

2023. márc. 7. 15:59
 14/77 anonim ***** válasza:
68%

Naná.

Imádok meztelen lenni, ha alkalom van rá mindig dobom a textilt. Nem zavar egyik nem sem, hiszen az a hely erre van.

2023. márc. 7. 16:18
 15/77 anonim ***** válasza:
55%

A takargatósak inkább az ismerősök láttán szoktak feszengeni, még ha idegenek előtt be is vállalják a meztelenséget.

Nekem mondjuk egyáltalán nem probléma. Talán az anyósommal nem mennék szívesen szaunázni, de egyébként bárkivel, nemtől függetlenül.

2023. márc. 7. 16:56
 16/77 anonim ***** válasza:
55%
Örömmel. Szerintem ha nem gátlásos az ember, akkor az ilyeneket kifejezetten jobb másokkal csinálni, mint egyedül.
2023. márc. 7. 17:08
 17/77 anonim ***** válasza:
40%

NEM!

Mivel nem vagyok homokos, mint itt oly sokan.

2023. márc. 7. 17:08
 18/77 anonim ***** válasza:
64%

#17 Pedig ez a heves reakció pont hogy gyanúsabb :D

Én rá tudok nézni úgy egy azonos nemű testére, hogy az ég világon semmit se érezzek; se szégyent, se izgalmat, se vágyat. Te viszont még a puszta gondolattól is felkapod a vizet, meg irulsz pirulsz..

2023. márc. 7. 17:20
 19/77 Metionin ***** válasza:
62%
Persze, szaunázni konkrétan így szokás.
2023. márc. 7. 21:48
 20/77 anonim ***** válasza:
54%

Szerencsére a legtöbb helyen pamut/vászon kendőben szokás - vagy műanyag fürdőruhában, az nem annyira tradicionális de a legtöbb helyen az a bevett.

2023. márc. 8. 07:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!