Bevállalnál-e meztelen fürdőzést/szaunázást/egyéb tevékenységet veled azonos neműekkel?
Simán benne lennék, ismerős, ismeretlen.
Így is táborokban a többi sráccal tusolok együtt, úgyhogy egyáltalán nem vagyok szégyenlős.
Sose értettem ezt a nagy szégyenlősséget sok emberben.
Mindenkinek ugyan az lóg a két lába között, simán együtt fürödnék, medencéznék, szaunáznék, tusolnék bárkivel. Engem nem zavar, ha látják a cuccomat.
Legalább tudom, hogy kinek milyen.
Alapból is szeretek meztelen lenni, meg azt is bírom, ha közösen vagyunk azok másokkal.
Szerinem ennek kéne a természetesnek lennie.
23 éves srác vagyok.
Naná.
Imádok meztelen lenni, ha alkalom van rá mindig dobom a textilt. Nem zavar egyik nem sem, hiszen az a hely erre van.
A takargatósak inkább az ismerősök láttán szoktak feszengeni, még ha idegenek előtt be is vállalják a meztelenséget.
Nekem mondjuk egyáltalán nem probléma. Talán az anyósommal nem mennék szívesen szaunázni, de egyébként bárkivel, nemtől függetlenül.
NEM!
Mivel nem vagyok homokos, mint itt oly sokan.
#17 Pedig ez a heves reakció pont hogy gyanúsabb :D
Én rá tudok nézni úgy egy azonos nemű testére, hogy az ég világon semmit se érezzek; se szégyent, se izgalmat, se vágyat. Te viszont még a puszta gondolattól is felkapod a vizet, meg irulsz pirulsz..
Szerencsére a legtöbb helyen pamut/vászon kendőben szokás - vagy műanyag fürdőruhában, az nem annyira tradicionális de a legtöbb helyen az a bevett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!