Csak szerintem volt megalázó?
Úr isten, eltűntem pár órára, oszt kiderült, hogy a betegen mászkálók nem csak önző, felelőtlen faxfejek, hanem még konteós idióták is. XD Szerintem kérdezz meg pár orvost a fertőzésekről, cseppfertőzésről, mert ezek ám létező dolgok. Vagy az orvosok is "hasznos hülyék, akik bedőltek a hoaxnak"?
Na nem baj, legalább megtudtuk, hogy nem az önzőségetek a legnagyobb baj veletek, hanem szimplán tudománytagadó konteós idióták vagytok. :)
#201.
Te csak a magad nevében beszéljél!
Én például nem tagadom, hogy cseppfertőzéssel terjednek bizonyos betegségek, de attól még nem vagyok hajlandó otthon rohadni. Aki ezt elvárná a másik embertől, az az önző, meg az idióta. De ezt már megbeszéltük. :D
#203.
Én leírtam néhány alapjogát az embereknek, te pedig ezt boldogam figyelmen kívül hagytad, erőltetve tovább az önző baromságaidat.
Fogd fel végre, hogy senki nem fog azért otthon maradni, mert te azt mondtad! Nem korlátozhatsz más embereket és ez így is van rendjén. :)
Hahaha...megint a jó öreg konteózás,mert ennyit tudsz,nyomigyerek,kár,hogy nem szakadt seggbe a torzszülött fejed,akkor nem kellene itt vírusrettegned,kis rákos sejthalmaz.
Ok,már szaladok is megkérdezni vírusvait,bolondkőit,nyunyókát és a többi virusbalfax kamuorvost...majomhimlős,kamujárványos birkaxar.
#204 És volt szó az élethez való jogról is. Szerintem kicsit nagyobb probléma, ha valaki belehal abba, hogy elkap valami szrt, a családja meg majd gyászol, mert valami nyomoréknak nem lehet megsérteni a "szabadsághoz való jogát" azzal, hogy súlytalanul annyit ír egy random ember gyakoribb, hogy nem kellene indokolatlanul mászkálni betegen.
Kva nagy szabadságjog korlátozás, hogy ha tudod, hogy beteg vagy, akkor ne fertőzz szanaszét mindenkit, tényleg.
Amúgy én viccen kívül élvezem hogy együtt beszélgetünk szilveszterkor, még ha a konteós srác kicsit visszább is vehetne :D
De van a dolgonak egyfajta romantikája
#207.
A lakhelyelhagyás korlátozása az egyik legsúlyosabb jogsértés.
Az egészségére meg mindenkinek magának kell vigyáznia. Ha te félsz a vírusoktól, akkor megteheted, hogy nem jársz közösségbe, de másoktól ezt nem várhatod el. És ugyanez vonatkozik az összes többi emberre is.
Amúgy meg tényleg nagy jogsértés az, ha rád köhögnek véletlenül. Ja, mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!