Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt megalázó?

Csak szerintem volt megalázó?

Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.

2022. dec. 30. 23:31
 251/268 anonim ***** válasza:
0%
KOOONTEÓSOOOOK VAGYTOOOK, TI NORMÁLATLANOK XD hahhahahhahahahhaa
2023. jan. 1. 23:40
 252/268 anonim ***** válasza:
66%
#250 Sima lázadással lószart sem érünk. Kezdésnek mondjuk mesterlövész és Orbán. Mivel ő is Schwab diákja/kutyája..
2023. jan. 1. 23:46
 253/268 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy azt is el tudom képzelni hogy egy darab ember társalog saját magával, nem hiszem el hogy ennyi hülye legyen egy helyen.
2023. jan. 2. 00:08
 254/268 anonim ***** válasza:
88%

Így van, lázadással semmire nem mennénk soha. Kár is rá energiát fecsérelni. Viszont erőszakkal sem. Az amúgy is a hatalmasok fegyvere ellenünk, és mi nem süllyedhetünk olyan mélyre, hogy vér tapadjon a kezünkre. Nekünk pont hogy emelkednünk kell, összefogással, egymás segítésével, egy olyan magas kollektív tudatállapotba, ami erőszakkal már elérhetetlen. Egy olyan biztonsági hálót kellene létrehoznunk egymás között, ami biztosítja az életben maradásunkat, ha esetleg hivatalosan ellehetetlenítenek minket.

2023. jan. 2. 00:12
 255/268 anonim ***** válasza:
94%
#254 Bocs, de ezzel nem értek egyet. Ha tudatában vagy annak, hogy meg fogsz halni, mert egyesek úgy akarják, akkor nem fogsz megmenekülni azáltal, hogy békével, meg összefogással próbálsz bármit is elérni. Ők vannak többségben. Körberöhögnek és pont azért fog minden megtörténni, mert az emberek képtelenek valóban (!) tenni az ellen, ami van.
2023. jan. 2. 00:21
 256/268 anonim ***** válasza:
75%

Vicces,ahogy ez a töröttlábú h.p. itt szenved,meg vergődik.

Mitől lennék én konteós,áruld már el,te oxigénhiányos-antiszociális rakás xar!Bár nyilván te sem tudod,mert érveid a picsogásban merülnek ki.Húzzál a fejedre még egy nejlonzacskót,mert mindjárt hátra viszlek leköhögni!

2023. jan. 2. 00:34
 257/268 anonim ***** válasza:
10%
#256 Jól van, ignorálj már olyan részleteket, amiket már elpofáztam. (Van szociális életem, nem magam miatt aggódom, be se vagyok oltva) És még kettőnk közül én vagyok a hülye... Inkább csak fordulj fel a fajtáddal együtt, az már aztán engem nem érdekel, hogy ez azért történik meg, mert kiderül, hogy nekem van igazam, vagy ne adj isten bejön a kis fantáziád, és valami háttérhatalom tesz róla. Komolyan, csak pusztuljatok már ki, "ember" xD
2023. jan. 2. 00:39
 258/268 anonim ***** válasza:
75%

Közben megtaláltam a töröttlábút.Érthető,hogy miért akar otthon maradni.

[link]

2023. jan. 2. 00:45
 259/268 anonim ***** válasza:
84%
Valóban csak pofázol,mert értelmes szöveget még nem olvastunk tőled...kis nyafinyafi.
2023. jan. 2. 00:48
 260/268 anonim ***** válasza:
87%

Ja,a caps lock-ot meg kapcsold ki,kicsit úgy hat,mintha idegbeteg lennél.

Te vagy az,Gabi?

[link]

2023. jan. 2. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!