Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt megalázó?

Csak szerintem volt megalázó?

Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.

2022. dec. 30. 23:31
 211/268 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem miért vagyok lepontozva, ti is finghattok amikor akartok
2022. dec. 31. 22:15
 212/268 anonim ***** válasza:
81%

#210.

Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a fontos információt. 🤣

Te megteheted, hogy disznó módon viselkedsz, mások pedig megtehetik, hogy elkerülnek érte. Ez ilyen.

2022. dec. 31. 22:16
 213/268 anonim ***** válasza:
24%
Kerüljenek, ha majd egymás mellett utazunk és én beszarok, akkor se lehet egy rossz szavad se.
2022. dec. 31. 22:16
 214/268 anonim ***** válasza:
85%

El is kerüljük azt, aki így viselkedik. Ha meg mellettem gusztustalankodik valaki, akkor arrébb megyek és kész.

Nem az én vágyam bezáratni azokat, akik nem szimpatikusak nekem. :D

2022. dec. 31. 22:20
 215/268 anonim ***** válasza:
24%

De neked is elég ingerszegény szilvesztered lehet ha még mindig itt vagy.

(nekem az van, de én nem is mennék bulizni minden 2. nap)

2022. dec. 31. 22:25
 216/268 anonim ***** válasza:
81%

Leírtam, hogy én nem járok rendszeresen bulizni, de attól még tiszteletben tartom azt, hogy van, aki meg másként él és nem akarnék bezáratni senkit.

Szomorú, hogy egyesek szerint már ez is bűnnek számít.

És most mentem is, mert unom már az önző bezáráspártiakat. ;)

Szerencsére ha menni akarok valahová, akkor mindig lesz rá lehetőségem, mert nem szólhat bele az életembe senki. És ez így van rendjén.

2022. dec. 31. 22:33
 217/268 anonim ***** válasza:
80%

Kár vitatkozni a covidtrollal,szerinte az esőről is az esernyőtagadók tehetnek.Használjátok a rohadt esernyőt,mert covidtroll barátunk megázik és összevírusozódik,még akkor is,ha semmi bizonyítéka nincs a fertőzéselmélet bizonyítására!

Neki csak a "lefertőzés" és a "víruselkapás" létezik,nem szabad kizökkenteni a komfortos,hülye elméletéből,mert most hat maszktól és 13. "oltástól" biztonságban érzi magát.A kérdezővel is biztos jót tudnának szexelni,egy nejlonzsákban.Sajnos ki kell ábrándítanom covidtrollunkat,de az élet nem egy mesevilág és nem véletlenül müködnek úgy bizonyos biológiai folyamatok,ahogy működnek.Ő persze szarrá maszkozhatja,holthatja,fertőtlenítheti magát,de ettől max. csak minket késztet röhögésre.A "higgy a tudományban" szöveg már megfakult,covidtroli,a gyógyszeripar pedig nem véletlenül egy iparág,a mesevilágod semelyik profitot termelő céget nem fogja meghatni,nekik az a fontos,hogy jó sok holtást toljanak a siklóvállú,nyamvadt testedbe.Régen az ilyen covidbirkákat lehajították a hegyről,ma elég egy holtás is,mert a sok covidbirka,vírusrettegő önként megy a vágóhídra.

2022. dec. 31. 22:38
 218/268 anonim ***** válasza:
5%

#208 Hát nem tudom, ha valakit kvázi megölnek, vagy legalábbis megbetegítenek annak azért egy kicsit nagyobb joga sérül, mint annak, akitől annyit kérnek, hogy figyu, mi lenne ha kb egy-két hétig nem mászkálnálj már tömegbe, veszélyeztetett emberek közelébe, pláne, ha nem muszáj. De már amúgy megint a szélsőségekről beszélsz. Annyit írtam, hogy ne menjen bulizni, pláne minden elővigyázatosságot mellőzve. Írtam én olyat, hogy ha a megélhetés múlik rajta, és nem fér bele anyagilag, hogy táppénzen legyen, akkor menjen dolgozni, ha tud, de elővigyázatosan. De olyat egy büdös szóval nem írtam, hogy ne hagyja el a lakhelyét. Azt mondtam, hogy mellőzze a tömeget, meg akikkel találkozik azokat előre tájékoztassa, hogy beteg, hogy azok meg tudják gondolni a találkozót előre. Én például egy időben a nyolcvan éves mamámmal éltem, akkor amikor még aktív volt a járvány mizéria. Attól még volt szociális életem, találkoztam a barátokkal, de nem ilyen házibulikban (azért ez a példa, mert szórakozó helyek akkor voltak zárva), számomra random idegenekkel (barátok barátai), hanem szűk körben, előre mindig egyeztetve, hogy ki milyen állapotban van a társaságon belül. És én speciel kbszott dühös lettem volna, ha valaki A BARÁTAIM KÖZÜL tudja, hogy covidos, eltitkolja, találkozunk, én meg elkapom, lehet full tünetmentes vagyok, csak hazamegyek, oszt lefertőzöm a nyolcvan éves nagymamám, ő meg belehal, csak mert xy-nak joga van mászkálni betegen, meg nem kérhetem, hogy jelezze, ha már ilyet csinál, és szándékában áll találkozni velem.

Az nem a lakóhely elhagyásának tiltása, hogy ha azt mondják, hogy ne bulizz betegen, ne mászkálj tömegbe, ha nem muszáj, még akkor se, ha fizikailag vagy olyan állapotban, hogy tudnál. Mondom, dolgozz, ha ezen múlik, menj boltba, ha nem tudsz online rendelni, és nincs segítséged, menj, nyugodtan, de ne tömegbe, pláne maszk nélkül.

Meg amúgy ne tegyél úgy, mintha én félnék a betegségektől, írtam, hogy nem ez van, voltam covidos (mellesleg szám szerint kétszer), nekem speciel nem volt vészes. És nem azért nem mászkálam, mert oda voltam kötve egy lélegeztető géphez, vagy csak mert a kötelező karantén alatt le tudnak csekkolni. Szimplán tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinek viseli jól a szervezete. Leírtam, ennek van ezer oka. Én meg nem érzem a késztetést, hogy a saját szórakozásom olyan áron is teljesüljön, hogy valaki belehal. És volt már pozitív covid tesztem (vágjátok, a gyógyszertari gyorsteszt) is full tünetmentesen, úgy hogy bár érintkeztem fertőzöttel, de nem számítottam kontaktnak, nem kerültem karanténba. Átkértem magam home officeba két hétre, kutyát csak elhagyatott úton sétáltattam(mondjuk ez falun nem olyan nehéz). Nem haltam bele a "bezártságba". Két hétig lehetőségek szerint minimalizálni a találkozásokat nem egy elviselhetetlen dolog. 21. század van, előtted a sok lehetőség, ott a net, tudsz kapcsolatot tartani, olvashatsz, nézhetsz filmeket, ezer meg egy otthon dologgal le tudod foglalni magadat, még akkor is, ha nincs kert, és nem falusi vagy, ilyen félig elhagyatott helyen. Ezt igazán meg lehetne tenni, hogy senki ne veszélyeztesse a másik embereket.

(És funfact, de nem a "betegségektől való rettegésem" miatti bezárkózás is unalmamban irkálok itt este, Szilveszterkor, még mielőtt felmerülne, de úgyis fel fog, mert az is százszor felmerült, hogy én személyesen rettegek a covidtól, holott leírtam, hogy nincs rá okom, szimplán figyelem más emberekre. Az a nagy büdös helyzet, hogy eltörtem a lábam pár napja, legtöbb ismerősöm bulizik, vagy wellnessesik a párjával/családjával, én meg jelenleg otthon várom két barátnőmet, csak késik a csodálatos busz. XD)

2022. dec. 31. 22:40
 219/268 anonim ***** válasza:
71%
Bilgéc is véletlenül akar mindenkit beoltani,miközben depopulációról beszél.De shhh,ez csak kontejaó!
2022. dec. 31. 22:42
 220/268 anonim ***** válasza:
0%
Milyen jó hogy ilyen szépen reflektálsz az érvekre :)
2022. dec. 31. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!