Mennyire megalázó már, ha valaki feleannyi idős, mint én, és magasabb pozícióban van, nekem osztogat feladatokat és engem teremt le, ha valami (szerinte) nem oké?
Nekem semmilyen szinten nem megalázó, hogy egy nálam tanultabb ember a főnököm. A modor, amivel egy főnök utasítgat egy teljesen más téma...
A bunkó viselkedés nem kor vagy pozíció függő.
Néhány év munka tapasztalat elég volt, hogy az ilyesmit megtanuljam kezelni. Azért főnök nem főnök, de a tiszteletet adjuk meg egymásnak.
Hát ha a munkahelyen magasabb pozícióban van, akkor természetes, hogy ő adja a feladatot és ő b.. le, ha rosszul csinálod.
Ha ez téged zavar, akkor gondolkodj el azon, miért ő a főnököd, és miért nem te vagy őneki.
Nálunk a férjem 27eves kora óta 80ember főnöke egy okj-vel.
Valahogy mindig jó helyen volt, szorgalmasan dolgozott és eljutott ilyen fiatalon ide.
1-2ember van, aki nem tudja megemészteni, hogy O fiatalabb, de az összes többi elfogadja és szereti. De ehhez az kell, hogy meglegyen a kölcsönös tisztelet stb. (Amit nem a kor miatt adunk meg a másiknak).
Ennyi erővel minden idős legyen főnök kb 🙂
Velem szinte egykoru a fönököm aki egyben tulaj is. Hàt neki se baratja se kutyaja se csaladja. Es a baràtomra pàlyàzik mert jobb ugy sincs neki.
Hàt igy tart ö ott ahol en meg itt ahol.
Fordítva lenne, ha szorgalmasan dolgoztál vagy tanultál volna. De szülinapi tortára nem adnak magasabb pozíciót.
És milyen tiszteletet adjon meg neked? A főnököd. Ha elcseszted akkor megmondja, hogy elcseszted. A semmire ne várj tiszteletet, mert nem kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!