Hogyan reagálnál ha a főnököd a titkárnői feladatokat is rád akarná bízni?
Figyelt kérdés
Diplomásként.2019. okt. 10. 20:50
3/21 A kérdező kommentje:
Közgazdász diploma pénzügyi.
Könyvelést látom el egy cégnél, de a főnök múlt héten közölte hogy szeretne a titkárnői munkába is belevonni.
2019. okt. 10. 20:57
4/21 A kérdező kommentje:
Jah és mondta h nem csak kávét kell ám főzni...
Egyébként több lehetőségem lett volna titkárságra menni vezető menedzser mellé de direkt nem vállaltam, erre tessék.
Vagy én gondolkozom rosszul?
2019. okt. 10. 20:59
5/21 anonim válasza:
Ja, hogy diplomás vagy és a pénzedért nem nagyon akarod megerőltetni magad. Aha.
Vajon miért nem kedvelik sokan az irodában segget meresztőket...
6/21 A kérdező kommentje:
Hát egész nap könyvelek és van hogy 12 órát bent kell lennem, szted???
2019. okt. 10. 21:01
7/21 anonim válasza:
Milyen diplomásként? Milyen munkakörben? Milyen cégnél? Miért gondolja egy "diplomás", hogy egy titkárnő munkája kevesebbet ér? Nálunk a titkársági feladatoknál alapkövetelmény két nyelv ismerete (egy alap és egy tárgyalási szintű), számviteli és/vagy munkaügyi képzettség. Ezek alapján mi látjuk el a számviteli és munkaügyi feladatokat, tartjuk a kapcsolatot az üzleti partnerekkel, pályázatokat írunk,írásban és szóban is fordítunk ha szükséges. Miért hiszik sokan, hogy a titkársági feladat kimerül a fénymásolásban és kávéfőzésben? Nekem nem derogál diplomásként "titkárnői" feladatokat ellátni, mert értékesnek és sokrétűnek érzem a munkámat.
8/21 A kérdező kommentje:
Elhiszem, de nem tudom hogy fog beleférni a munkaidőmbe így is van, hogy este 10-kor megyek haza...😞
2019. okt. 10. 21:07
9/21 anonim válasza:
És szerinted ebben mi a gáz?
Egy jól működő cég vezetőjének asszisztensi feladatait ellátó személynek a minimum végzettsége kell, legyen a Te végzettséged! Ez a szó pedig, hogy titkárnő, már régen kiment a divatból.
10/21 anonim válasza:
Csak nagyon halkan kérdezem meg: Ha már ennyire kiemelted, hogy "diplomásként", ami ugye feltételezhetően együtt jár egyfajta tudással, értelmi képességgel, kulturáltsággal stb..., akkor miért nem ülsz le a főnökkel és beszéled meg vele, hogy már így is 12 órát dolgozol és úgy érzed, hogy a könyvelési feladatok mellett nem érzed reálisnak a titkársági munka ellátását is, mert ez nagyban rontaná mindkét munkakör hatékony elvégzését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!