Hogyan reagálnál ha a főnököd a titkárnői feladatokat is rád akarná bízni?
Kiakadnék én személy szerint, ha van egy munkaköröm, amire felvettek max felajánlhatja hogy átrak másik munkakörbe de nem utasíthat rá.
Még plusz feladatot is emelt bérért bízthatna rád, ha nem a munkakörödbe tartozik.
Egyébként én sem vállalnám el, nem lenézésből, bár tény hogy most már a titkárnő nem egyenlő a régi idők klampírozó munkatársával. Egy csomó el nem ismert "rongy" munkát el kell látnia. Sajnos előző helyemen projekt munkatárs voltam és mikor állt a projekt rámtettek egy csomó titkársági hülyeséget iktatás, leltár, irattár és társai. Fejlődési lehetőség nulla, egy csomó érdemtelen feladat ami mellett ha bejött a saját érdemi munkád totál be voltál temetve egy csomó melóval. Manapság a titkárnő legyen a vezető jobbkeze, helyette beszéljen nyelveket, csinálja a projekteket, intézze az ügyeit, meg azt a sok utolsó kulimelót amihez valóban nem kell ész. És pont emiatt a sok el nem ismert rengetek melóval járó vacak miatt én sem csinálnám szintén közgazdász diplomával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!