Kedves, igyekvő voltam próbanapon. Pozitív megerősítéseket kaptam, hogy jól csinálom a feladatokat. Mégsem vettek fel, mondván hogy passzív agresszív a magatartásom. Kicsit izgultam, de nulla agresszió volt bennem. Tényleg ez volt a hiba?
Mondta valaki, hogy biztos már volt kiválasztott, csak azért hívnak próbanapra embereket, hogy bizonyítsák nyílt a pályázat.
De nem volt semmi hivatalos nyoma hogy ott voltam...Az interjú után is tudhatták hogy ki kell.
Elsőnek: Rejtett agressziót jelent.
Kérdező, ezt miből állapították meg? Töltöttél ki tesztet, vagy pszichológiai vizsgálaton voltál?
Passzív agresszív valami olyasmi, hogy nem nyíltan konfrontálódik, hanem burkoltan beszólogat, keresztbe tesz másoknak, hárít, nem végzi el a feladatait direkt, vagy hanyagul.
Ezt olvastam.
Én ezzel szemben nagyon igyekeztem, oda figyeltem és érdeklődő voltam, mert mint kezdő törekedtem mihamarabb megtanulni mit hogy kell.
Meg kérdeztem a betanítót, hogy megfelel e a munkám és hogy a tempóm megfelelő e. Csak helyeselt. Meg szerintem se vétettem.
Meg nem is ismertem ott még senkit, mire föl kötekedtem volna, se burkoltan, se máshogy.
Kedves Kései Sirató,
nem semmilyen pszichológiai teszt nem volt.
Csak nem sokkal egyik nap telefonált a helyi főnök, hogy mehetek próbanapra. Be is mentem, de ő bennt se volt csak a leendő kollegák. Ők voltak inkább passzívabbakkkivéve az egyiket, aki megmutatta a dolgokat. Elsőnek inkább egyszerűbb feladatokat kellett megoldani, amiket teljesítettem is. Majd a műszak felénél szóltak hogy hazamehetek. Másnap reggel 6kor jött az email, hogy nem vesznek fel. Ezt a főnök aki bennt sem volt írta. Én meg illedelmesen megkérdeztem, hogy mindent jól csináltam, akkor mi volt a gond. Csakhogy tanulhassak a hibámból. Erre jött, hogy passzív agresszív vagyok.
Csak a betanító emberrel beszélgettem a többiek nagyon szóba sem álltak velem. Ő vele meg szerintem megértettük egymást, még kicsit meg is nevettetem.
Erre megkapom hogy agresszív vagyok :(
kedves #5,
a főnök nő, a többi munkatárs 70% nő 30% ff kb. És mivel közalkalmazotti állás lett volna a fizetés nemigazán képezte volna alku tárgyát, hanem a bértábla szerint lett volna.
Lehet. Nem tudom. Ha meg nem igyekszem akkor az a baj. Mert nem akarom eléggé az állást.
Amúgy egy laboros munkáról lett volna szó. Szóval nem egy ügyfélszolgálatis, vagy marketines stb. munka, ahol annyirra számít a külső, meg a kisugárzás, meg haonlók.
Azt hittem ide pontosság, precizitás, némi kedvességgel kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!