Hány éves korig egészséges dolog, ha valaki agresszív számítógépes játékokkal játszik?
Ugyanolyanok, mint mások. Ez a "számítógépes játékok aggresszívvá tesznek" elmélet csak azoknak a sztereotípiája, akik sosem játszottak ilyenekkel, csak kívülről látták eddig őket.
Általános iskolás kiskölyökkoromban a tesóimmal kétpofára toltunk mindenféle hentelős retro játékot: Duke Nukem 3D, Doom 3, Blood, Mortal Kombat 4, Carmageddon, stb.
És láss csodát, felnőve egyikünk sem lett egy aggresszív állat :D
Én kb 12 évesen kezdtem el játszani ilyenekkel. Most 21 évesen nem nagyon játszok már mert nincs időm, de most is szívesen elővenném.
Még 80 évesen is majd :) A mostani fiatalok nyugdíjas éveik sokkal jobbak lesznek, mint a mostaniaké, mert mi nyitottak vagyunk a technológiai fejlődésre, főleg én informatikus tanoncként :D.
Amúgy már rengeteg kutatás volt, ami bizonyította, hogy ezek a játékok nem tesznek senkit sem agresszívebbé, szóval inkább az időpazarlás résszel van a probléma nem azzal, hogy egy szép napon majd felkell az ágyból és leszút 15 embert az utcán.
"A mostani fiatalok nyugdíjas éveik sokkal jobbak lesznek"
Lesznek nyugdíjas éveid? MAGYARORSZÁGON?
Kedves 4-5 ... igen, mert már fiatalon el kell kezdeni minimális szinten félre tenni a nyugdíjas évekre lassú hozamú biztosabb befektetéssel.
Ez nyugati országokban a pénzügyileg nem re..ardáltak körében teljesen normális dolog.
Ha ti ilyeneken nem gondolkodtok akkor meg is érdemlitek, hogy ne legyen jó nyugdíjas éveitek...
Én most éppen a rimworld nevű játékkal játszom. Egy kannibál kolóniát üzemeltetek, akik abból tartják fent magukat, hogy embereket fognak el, kiveszik a tüdejüket, veséjüket és a szívüket, a szerveket eladják a maradékot pedig megeszik.
De most, hogy így említed kicsit megkívántam az emberhúst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!