Szerintetek mennyire egészséges ha egy gyereknek van egy képzeletbeli barátja? Nektek volt? Hány éves korotokig?
Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 09:03
1/6 anonim válasza:
7 éves koromtól 11-től 12-ig nem emlékszem pontosan.
Kiközösítettek és így kitaláltam magamnak egy barátot.
Mennyire zavar téged?
2/6 A kérdező kommentje:
Pont az, hogy semennyire.:)
Nekem is volt alsóban.
Mert egyedül voltam, illetve egyedül éreztem magam mikor nyolc évesen meghalt anya.
2018. nov. 20. 09:11
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt ovis koromban. Kb 6 éves koromig maradt.
Szerintem ez kicsikent termeszetes.
4/6 anonim válasza:
En lattam ilyet.
Kb. 4eves volt a gyerkoc.
De sajnos azt is lattam,ahogy leveti magat foldre az anyja elot es sirva azt kiabalja egy 4eves hogy "en nem vagyok boldog"
Az anyja a munkajanak elt es alig latta a fia...
5/6 Metionin válasza:
Szerintem ez normális. Nekem nem volt, én elvoltam könyvekkel, viszont a szomszéd gyerek kitalált magának egy képzeletbeli barátot olyan 6 évesen, mert született egy kistesója és onnantól kezdve vele nem foglalkoztak.
6/6 anonim válasza:
Azt hittem ilyen csak a mesében van... Elképesztően morbid. Lehet én vagyok a gyökér de most így hirtelen nagyon gáznak tartom. Pedig én se voltam népszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!