Kateto kérdése:
Mi az oka annak, hogy az emberek többsége képtelen saját öfenntartására, mégha "egészséges" is, miben felelős ebben: orvos, katona, politikus?
Figyelt kérdés
Használják e azok agyuknak a csak az emberre jellemző részét, akiknek szükségük van: orvosokra, katonákra, papokra, politikusokra?2018. okt. 5. 11:47
1/16 anonim válasza:
Látom, te a nyelvtantanárodat is szükségtelennek tartottad
2/16 anonim válasza:
Mi az oka annak, hogy az emberek egyre kevésbé tudnak normálisan megfogalmazni egy kérdést itt gyakorin?
3/16 anonim válasza:
Én értem a kérdést, de ha kérdező úgy gondolja, hogy erre a GYK-n fog választ találni, hát akkor ő az agyának egyik részét se használja :D
4/16 anonim válasza:
Kérdező, mit gondolsz, a mondataid megállják a helyüket a magyar nyelv véres harcmezején, vagy egyfajta salakanyagként hányódik a harci mének patája alatt?
5/16 anonim válasza:
Tulajdonképpen mire is keresed a választ? Kérlek fejtsd ki bővebben.. .
6/16 anonim válasza:
Gyerekek, rég olvastam ilyen autista kérdést :D
Ez már művészet....
8/16 anonim válasza:
Javaslom, ugorj neki mégegyszer.
Talán akkor megtudjuk, hogy mit is akarsz megtudni!
10/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom kommentjeitekből, hogy képzavarosnak látjátok kérdésemet. Nos akkor én is "sértegetek", a gyengébbek kedvéért direktebben kérdezek. - Szerintetek fejlődött e, vagy elkorcsosodóban van az emberiség attól, hogy pl: az orvosokra, katonákra, papokra és politikusokra bízza sorsát, ráadásul az utóbbiakra azt is ráhagyja döntsék el melyik embernek mennyit ér a munkája? 🤔
2018. okt. 5. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!