Szerintetek az mennyire egészséges dolog, hogy 18 évesen a 40-45 körüli nők terszenek s érdekelnek? Komoly a kérdés.
Kinek milyen az izlése,kinek milyen nők jönnek be.
Probléma inkább az, hogy ezek a korú nők nem fognak komolyan venni, kivéve, ha piszok jól nézel ki, jó a szöveged, kicsit (?) romantikus vagy, és lehazudod nekik a csillagokat is.
Nem esélytelen.
Shakira - 41 éves ... szerintem minden +18as férfi szexuálisan izgatónak tekinti vagy ha őt nem is akkor talál legalább egy +40 évest akivel szívesen lefeküdne ha eltekintünk bármely morális dilemmától.
Ezen felül sokaknak extra izgalmat ad, hogy ez a korosztály kicsit elérhetetlen számára. Pl.: én 21 éves izmos szakállas fiú vagyok. Ha felmegyek a tinderrel nagy valószínűseggel találok egy 20 éves lányt aki hajlandó lefeküdni velem, de egy olyan MILFet aki jól nézki (azaz sok opciója van) és morális problémái nincsenek a korkölömbséggel, talán még vágyik is a fiatalokra elég valószinűtlen.
Nem lehetetlen csak sokkal nehezebb. Így még ha a szexuális síkon nem is kívánjuk jobban őket, szimplán az esélyek miatt nagyobb “jutalom”, meg az izgalomra talán az is rá tesz egy lapáttal, hogy a társadalom elítéli a +20 év korkülömbségek.
Szóval szerintem kicsit sem beteges ...
Az hogy ki tetszik, mindegy, amíg szexről van szó. Hogy kivel kezdesz kapcsolatot, már nem mindegy.
Túl nagy a korkülönbség, más világban éltek. Persze ismerek több jól működő párt is, ahol van 15 év korkülönbség, szóval nem esélytelen, csak ritka :)
Na meg az a nő most 40-45 éves, gyereketek már nem lesz. 25 év múlva ereje teljében lévő férfiként egy ősz, hetvenes nénit fogsz dugni, életed utolsó 25 évét meg özvegyként kell leélned egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!