20 éves fiatalember fél óra és egy óra hossza alatt végzi el 'szükségletét a mellékhelyiségben, ez egészséges dolog?
Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 13:29
1/13 anonim válasza:
Te az apja vagy? Vagy családtag?
Egyébként lehet telefonozik pl: chatel valakivel, netezik és ezért van bennt sokáig. Néha én is szoktam, csak ülök a wc-n és netezek.
3/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy facebook-ozik bent? Sokan csinálják, azzal meg elrepül az idő :D
4/13 anonim válasza:
Ha nem netezik közben, úgy nem igazán egészséges.
5/13 anonim válasza:
Ha másképp nem deríthető ki, akkor rá kell kérdezni. A nyugalmas körülmények között történő széklet ürítés a hosszú élet egyik titka. Kiválóan lehet rejtvényt fejteni, izgalmas könyvet olvasni, netán még egy kis önkielégítés is belefér.
6/13 anonim válasza:
Ez még recskázni is hosszú idő.
7/13 anonim válasza:
Hat basszus en az asztalnal szoktam chatelni nem a budin...sose fogom megerteni...nekem a reggeli programom kb 15 perc, zuhannyal fogmosassal kakkantassal (sminket nem rakok mert pocsom van)
Nade egy orat? Legalabb csak egy budi van? Ra kell robbantani az ajtot
8/13 Kései Sirató válasza:
Mindenesetre fura. Erre ennyi idedlje legfeljebb otthon van, de egy munkahelyen, vagy iskolában erre nincs (nem lesz) lehetősége.. Lehet székrekedéses. Vagy éppen hasmenéses? Én rákérdeznék, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!