Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem vagyok egészséges fiatalem...

Nem vagyok egészséges fiatalember, ha 23 évesen szűz vagyok, nem voltam discoban soha, de még barátaim sem voltak soha, sehova nem járok?

Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

Kocka vagy a windows mögött?

Nem vagy 100-as az biztos, de legalább már dereng a baj, ez is valami és már csak ezen kellene változtatni, mert ez nem nevezhető értékes életvitelnek..., de ha neked jó...bár, akkor nem kérdeznéd.

2017. okt. 18. 21:42
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Szociálisan nem. Persze minden más tekintetben még lehetsz az. Én is szűz vagyok 20 évesen, bár barátaim voltak, de én se járok sehova. Ez nem természetes, az ember társas lény.

Egy kérdés: Bántanak téged a kérdésedben felsorolt dolgok? Ha nem, akkor szerintem mindegy, hogy normális-e.

2017. okt. 18. 21:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem
2017. okt. 18. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Nincs osztálytársad munkatársaid akivel lehetne bulizni? Mindenhol lehet bulitársat találni. Iratkozz be egy küzdősportra mi az edzőtáborban mentünk mindig bulizni. Osztálykiránduláson mentünk mindig bulizni. Most használd még ki mert később már nem tudsz szinte soha. Amikor a párok már összeköltöznek elkezd mindenki elköltözik jönnek a kölkök valaki hétvégén dolgozik, nem lehet találkozni és vége
2017. okt. 18. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha pszichológiai gátat érzel nőkkel kapcsolatban, akkor van megoldás. kB 20000 forint az egy órás terápia, és nem fogsz utána ezen gorcsolni.

Szerencsére számos terapeuta foglalkozik vele, és részletes, fényképes adatbázisból valogathatsz a neten!

2017. okt. 18. 21:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Nincs senkim a másik nem érdekel nek a csajok sem
2017. okt. 18. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Ne abbol indulj ki, hogy mások mit csinálnak. Valaki vágyik bulizásra, piálásra, valaki meg rá sem tud nézni az alkoholra és inkább elolvas egy könyvet otthon vagy elmegy a családjával moziba. Ugy élj és azzal ami neked jo.
2017. okt. 18. 22:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó de a környezetem furának tart
2017. okt. 18. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy nem voltál, hanem az, hogy miért nem?

Nem mindegy, hogy azért nem járok bulizni, mert nem szeretek, vagy azért mert szociálisan frusztrált vagyok. Sokan nem élvezik a diszkókat, mert buta idõtöltésnek tartják, de ha te minden szociális szórakozási formától tartózkodsz a lelki bajaid miatt, az más dolog..

2017. okt. 18. 22:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Nyugi én 25 eszek, de nem voltam még csajjal, szimplán nincs rá időm se, meg mellé ha barátnőt is akarnék, akkor komoly kapcsolatot nem pedig egyéjszakás kalandot, azt tudnék bármikor összehozni.

Discoban sem voltam, simán csak azért mert nem érdekel, és alapvetően a diszkózenétől frászt kapok.

2017. okt. 19. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!