Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem vagyok egészséges fiatalem...

Nem vagyok egészséges fiatalember, ha 23 évesen szűz vagyok, nem voltam discoban soha, de még barátaim sem voltak soha, sehova nem járok?

Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na és? Engem is furának tartanak a környezetemben. Aki nem ért meg, az majd úgyis lekopik magától.

Rühellem a diszkót, itthon ülős vagyok, nem szeretek bulizni, őrjöngeni, soha nem szerettem. Nem kell feszengeni azon hogy az ember társas lény, van aki a nagy tömegtől, aktivitástól van rosszul, soha nem szabad azt hinni, hogy az amit a tömeg csinál, az a normális. Az a jó, amit te vélsz jónak, a többi nem lényeg.

2017. okt. 19. 07:52
 12/12 anonim válasza:
Nekem sincs túl sok barátom habár én meg fiatalabb vagyok de félek hogy lesznek ilyen problémáim mint neked ismerőseim már szerveznek kisebb bulikat de ezektől én is inkább tartózkodom inkább pár rendes barátommal megyek el valahova.
2021. júl. 25. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!