Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt megalázó?

Csak szerintem volt megalázó?

Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.

2022. dec. 30. 23:31
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/268 anonim ***** válasza:
14%

"A fertőzés idegen faj káros megtelepedését jelenti a gazdaszervezetben. A fertőzés egy olyan harc, amelyben a fertőző organizmus a gazdaszervezet erőforrásait kívánja felhasználni annak érdekében, hogy a gazdaszervezet költségére szaporodjon."

Erre gondoltál? :DDD

2022. dec. 31. 19:45
 182/268 anonim ***** válasza:
28%

[link]

Vagy erre gondolsz?

2022. dec. 31. 19:46
 183/268 anonim ***** válasza:
80%

Feltettem két tök egyszerű kérdést.

-Hol van igazolva a fertőzéselmélet?

-Hány éves vagy?

Egyikre sem sikerült érdemi választ adnod,vírusrettegőkém.Pont.

2022. dec. 31. 19:50
 184/268 anonim ***** válasza:
80%

Sikerült az első baromságot belinkelned.Gratulálok!Jár a keksz,kutyi.

Most pedig igazold is az állításodat!

2022. dec. 31. 19:57
 185/268 anonim ***** válasza:
14%

Az elsőre úgy hiszem válaszoltam, a te bajod ha nem tudod feltenni normálisan a kérdést. Mi az hogy fertőzéselmélet? A két linket elolvastad? Át lehet adni fertőzést a másiknak ha erre gondoltál. Ha meg nem, akkor fogalmazd már meg normálisan.

Kettő: Semmi közöd ahhoz hogy hány éves vagyok, ennyi erővel megkérdezhetem anyád leánykori nevét is, ugyanannyira nincs relevanciája annak sem.

Másrészt meg már komolyan beceneveknél tartunk? Konteóskám vagy én nem is tudom.

2022. dec. 31. 19:57
 186/268 anonim ***** válasza:
0%
Hogy szeretnéd, hogy igazoljam? Keressek tudományos kutatásokat? Nyilván az első dolgot linkelem be, attól még nem látom hogy miért lenne baromság egy hivatalos orvosi weboldal.
2022. dec. 31. 19:58
 187/268 anonim ***** válasza:
80%
Szóval nem tudod igazolni a fertőzéselméletet.Köszönöm!Ennyit akartam tudni.Semmit sem értesz te a biológiából,ezért lehet megetetni a hozzád hasonló kis senkiket.A korod mellékes,egy ostoba kis okoskodó tojáshéj vagy,ez a lényeg.Még attól is rettegsz,hogy megtudják,hogy hány éves vagy.Menjél oltakozni,bohóc!
2022. dec. 31. 20:12
 188/268 anonim ***** válasza:
14%
Te jó ég, neked meg mi bajod van? Nem az én hibám hogy nem tudsz feltenni értelmesen egy (vélhetőleg) konteós kérdést.
2022. dec. 31. 20:16
 189/268 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a hozzád hasonló hülyéket kellene bezárni a bolondok házába,ott kedvedre retteghetnél,felelősen.
2022. dec. 31. 20:17
 190/268 anonim ***** válasza:
80%
Az meg nem az én hibám,hogy elmebeteg vagy és fertőkben hiszel.
2022. dec. 31. 20:22
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!