Csak szerintem volt megalázó?
Nem tudom miről beszélsz, de szerintem már te sem :D
Sokadjára is leírom: Már rég nem a covidról beszélünk.
"Mellesleg azért ezt még nem tekinteném szélsőségnek, egy felpofozás nem egyenlő egy lincseléssel."
A felpofozás bűncselekmény. Konkrétan testi sértés.
Az előbb még azzal jöttetek, hogy minden embernek joga van az egészségéhez és a testi épségéhez, most viszont már nincs problémátok a felpofozással.
Ehhez nincs mit hozzáfűznöm.
Na jó, meguntalak titeket. Menjetek aztán fertőzzétek szét egymást a fenenagy szabadságotokban.
Azért tök jó hogy tőlem egy dolgot sem tudtál idézni, ha már szélsőségek, akkor biztosan fasiszta vagy lmao
"ha már szélsőségek, akkor biztosan fasiszta vagy"
És akkor még mi képzeljük bele a szélsőséget abba, amit ti írtok, nem? :D
Na, én is meguntalak titeket.
Felőlem gubbaszthattok otthon, de mi aztán nem fogunk! :)
"A fertőzéssel kapcsolatban még mindig nem válaszoltál.Ezzel el is ismerted,hogy egy ostoba,naiv víruspropagandista vagy."
Mert a fő kérdést továbbra sem tudtad normálisan feltenni :D
"És akkor még mi képzeljük bele a szélsőséget abba, amit ti írtok, nem? :D"
Bocs, elfelejtettem hogy az ironikus választ már nem tudod értelmezni, mert a sima kijelentő mondatokkal is bajaid vannak.
"Felőlem gubbaszthattok otthon, de mi aztán nem fogunk! :)"
Te kis lázadó :D Gyerünk, fertőzz le mindenkit, alig várják az emberek a megváltót! <3
"Bocs, elfelejtettem hogy az ironikus választ már nem tudod értelmezni, mert a sima kijelentő mondatokkal is bajaid vannak."
Állítja ezt egy olyan személy, aki egy pár szavas kérdést sem tud értelmezni. :D
Na, menj már gyorsan és zárass be mindenkit egy steril szobába, alig győzzük kivárni! ;)
Ha lennél olyan kedves és feltennéd normálisan a kérdést, akkor válaszolnék is rá :D
Mert most az hogy "fertőzéselmélet" bocsánat, de sok dolgot takarhat.
Megunt,de még írogatja a faxságait,a fertőzésre meg tudatosan nem reagál vagy mellédumál.
Ennek az agya helyén egy jó nsgy fertő tó van,abban meg egy majomhimlő úszik covid csónakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!