Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt megalázó?

Csak szerintem volt megalázó?

Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.

2022. dec. 30. 23:31
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/268 anonim ***** válasza:
26%

Nem tudom miről beszélsz, de szerintem már te sem :D

Sokadjára is leírom: Már rég nem a covidról beszélünk.

2022. dec. 31. 18:20
 162/268 anonim ***** válasza:
68%

"Mellesleg azért ezt még nem tekinteném szélsőségnek, egy felpofozás nem egyenlő egy lincseléssel."

A felpofozás bűncselekmény. Konkrétan testi sértés.

Az előbb még azzal jöttetek, hogy minden embernek joga van az egészségéhez és a testi épségéhez, most viszont már nincs problémátok a felpofozással.

Ehhez nincs mit hozzáfűznöm.

2022. dec. 31. 18:20
 163/268 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván nem hiszek a klímahoaxban sem,mert kb. a covidhoaxal van egy szinten.Te valami ritka naiv lény lehetsz,mert csak ugyanazt tudod ismételgetni.Szerintem téged anyádék is elzárva tartanak,mert ciki vagy a rokonok előtt.
2022. dec. 31. 18:41
 164/268 anonim ***** válasza:
24%

Na jó, meguntalak titeket. Menjetek aztán fertőzzétek szét egymást a fenenagy szabadságotokban.

Azért tök jó hogy tőlem egy dolgot sem tudtál idézni, ha már szélsőségek, akkor biztosan fasiszta vagy lmao

2022. dec. 31. 18:44
 165/268 anonim ***** válasza:
72%
A fertőzéssel kapcsolatban még mindig nem válaszoltál.Ezzel el is ismerted,hogy egy ostoba,naiv víruspropagandista vagy.
2022. dec. 31. 18:49
 166/268 anonim ***** válasza:
68%

"ha már szélsőségek, akkor biztosan fasiszta vagy"

És akkor még mi képzeljük bele a szélsőséget abba, amit ti írtok, nem? :D

Na, én is meguntalak titeket.

Felőlem gubbaszthattok otthon, de mi aztán nem fogunk! :)

2022. dec. 31. 18:50
 167/268 anonim ***** válasza:
24%

"A fertőzéssel kapcsolatban még mindig nem válaszoltál.Ezzel el is ismerted,hogy egy ostoba,naiv víruspropagandista vagy."

Mert a fő kérdést továbbra sem tudtad normálisan feltenni :D

"És akkor még mi képzeljük bele a szélsőséget abba, amit ti írtok, nem? :D"

Bocs, elfelejtettem hogy az ironikus választ már nem tudod értelmezni, mert a sima kijelentő mondatokkal is bajaid vannak.

"Felőlem gubbaszthattok otthon, de mi aztán nem fogunk! :)"

Te kis lázadó :D Gyerünk, fertőzz le mindenkit, alig várják az emberek a megváltót! <3

2022. dec. 31. 18:56
 168/268 anonim ***** válasza:
67%

"Bocs, elfelejtettem hogy az ironikus választ már nem tudod értelmezni, mert a sima kijelentő mondatokkal is bajaid vannak."

Állítja ezt egy olyan személy, aki egy pár szavas kérdést sem tud értelmezni. :D

Na, menj már gyorsan és zárass be mindenkit egy steril szobába, alig győzzük kivárni! ;)

2022. dec. 31. 19:00
 169/268 anonim ***** válasza:
13%

Ha lennél olyan kedves és feltennéd normálisan a kérdést, akkor válaszolnék is rá :D

Mert most az hogy "fertőzéselmélet" bocsánat, de sok dolgot takarhat.

2022. dec. 31. 19:05
 170/268 anonim ***** válasza:
78%

Megunt,de még írogatja a faxságait,a fertőzésre meg tudatosan nem reagál vagy mellédumál.

Ennek az agya helyén egy jó nsgy fertő tó van,abban meg egy majomhimlő úszik covid csónakon.

2022. dec. 31. 19:10
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!