Csak szerintem volt megalázó?
"De önző vagyok, nem?"
Igen, az vagy. Mert elvárnád, hogy mindenki kötelezően úgy éljen, ahogy az neked tetszik.
Ha pedig valaki nem így tesz, akkor nagy hangon gyűlölködsz.
Pont ezt nevezik önzőségnek.
"Pont ezt nevezik önzőségnek."
Figyelembe veszem hogy a többiek egészségesek legyenek.
"Csak a saját javának, kényelmének, gyönyörének hajhászása, még mások jogainak vagy az illemnek a megsértésével is."
Önzőség definíciója. Te jogokat nem sértesz, illemet annál inkább. Az hogy elmenj bulizni a te kényelmed, gyönyöröd hajhászása, hiszen kényelmetlen lenne otthon maradni arra a pár napra, inkább tudatában annak hogy beteg vagy szétfertőzöl mindenkit.
Tudom mit fogsz írni, hogy én meg bezárnék másokat, stb.
Mert nem fogod fel a különbséget aközött hogy valakit akarata ellenére bezársz meg hogy önzetlenül otthon maradsz és kimaradsz addig az éjszakai életből, mert nem jó fej dolog mást is megfertőzni.
"Szerintem ez a gyerek burokban él és most is a sarokban összekuporodva kap rángógörcsöt,mert a vírus ott leselkedik rá minden utcasarkon.Az ilyenek közlekednek 3 maszkban és a pezsgőt sem hajlandóak meginni,mert lehet,hogy az üveg alján van egy kis "covid"."
Gyermek, te totál el vagy veszve :D
Csak lepontozol, aztán írsz valami hatalmas baromságot. Nem covidról van már szó egy ideje. De kb. 4 válasszal korábban leírtam.
"Te jogokat nem sértesz, illemet annál inkább."
Te pedig konkrétan jogokat sértenél azzal, ha bezáratnál bárkit is. Ezt pedig még a törvény is bünteti.
A többséget pedig nem zavarja, ha valaki betegen mászkál, úgyhogy még csak illemet sem sértek.
Az pedig, hogy te korlátoznál másokat, az a te kényelmednek lenne az érvényesítése, ráadásul jogsértő módon. Mert hát a te akaratodnak teljesülnie KELL.
Az meg már le van szrva, hogy tönkreteszed más embereknek akár több napját is.
Na,akkor fussál neki még egyszer a kérdésemnek!
Az egész fertőzéselmélet hol van igazolva?
"Te pedig konkrétan jogokat sértenél azzal, ha bezáratnál bárkit is. Ezt pedig még a törvény is bünteti."
Te komolyan hülye vagy. Nem zárnék én be senkit, csak azt mondom hogy önző és gyökér viselkedés ha valaki közösségbe megy betegen. De még azt is leírtam hogy ezalatt a bulizást meg az egyéb teljesen kihagyható dolgokat értem. De akkora hülye vagy hogy értelmezni nem tudod.
"Az meg már le van szrva, hogy tönkreteszed más embereknek akár több napját is." Mert ha megfertőzöl valakit akkor nem ugyanezt teszed? Legyél már észnél.
"Na,akkor fussál neki még egyszer a kérdésemnek!
Az egész fertőzéselmélet hol van igazolva?"
Miről beszélsz? Fogalmazz már érthetőbben. Mire gondolsz pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!