Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt megalázó?

Csak szerintem volt megalázó?

Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.

2022. dec. 30. 23:31
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/268 anonim ***** válasza:
21%

"Tudod mi fertőz?A hülyeség,amivel az agyadat mossa a tv.Fingod nincs a biológiáról,de bezárnál másokat.Ilyen hasznos idiótákra van szüksége a rendszernek.Esetleg egy festményhez nem akarod odaragasztani magad?"

Szerintem váltsál Internet Explorerről, mert késés van nálad.

2022. dec. 31. 17:33
 142/268 anonim ***** válasza:
65%

"Ezt a statisztikát azért remélem tudod igazolni valamivel"

Tapasztalat. Habár én kulturáltabb társaságokba járok, ahol nem divat a hipochondria és nem akarják agyonütni az embert annyiért, mert tüsszent egyet. :D

2022. dec. 31. 17:42
 143/268 anonim ***** válasza:
21%

"Habár én kulturáltabb társaságokba járok"

Aha :D

2022. dec. 31. 17:43
 144/268 anonim ***** válasza:
65%

Igen, ez így van. :)

Nem mi kívánjuk primitív módon a halálát azoknak, akik másként merészelnek gondolkodni, mint mi. Na, meg nem mi tartunk lincseléseket egy köhögés miatt.

2022. dec. 31. 17:44
 145/268 anonim ***** válasza:
68%

Szegény vírusrettegő!

Még a fertőzés szót sem tudtad értelmezni.

Nem is vártam mást,4 fal között csak a rettegésre futja szánalmas életedből.

2022. dec. 31. 17:48
 146/268 anonim ***** válasza:
15%
#144 Nem kívánod a halálát másoknak, hanem a jogaidra hivatkozva teszel érte. Mennyivel jobb. Gratulálok!:)
2022. dec. 31. 17:56
 147/268 anonim ***** válasza:
0%

"Nem is vártam mást,4 fal között csak a rettegésre futja szánalmas életedből."

Igen, rettegek. Sosem megyek ki a lakásból, eljön az armageddon, a végső leszámolás. Az aki elkapta a covidot már egyszer átalakul és halálát követően ismét feléled a teste. Vigyázzatok! A végső óra közel!

2022. dec. 31. 17:59
 148/268 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki saját magáért felel. Csak saját magáért.

Te viszont még az alapvető jogait is képes lennél elvenni egy másik embernek. Gratulálok! :)

2022. dec. 31. 17:59
 149/268 anonim ***** válasza:
24%

"Na, meg nem mi tartunk lincseléseket egy köhögés miatt."

Kb. mindig odaírhatnám, de kérlek, ne végletekben gondolkodj már! Ilyenről szó sem volt.

2022. dec. 31. 18:00
 150/268 anonim ***** válasza:
24%

"Te viszont még az alapvető jogait is képes lennél elvenni egy másik embernek. Gratulálok! :)"

Nem írtam hogy bezárnék bárkit is, azt írtam hogy az lenne a normális és seggfej viselkedés másképp tenni. Idézd már ki nekem hogy hol írtam:

1. Lincselnék egy köhögésért

2. Kényszerítenék bárkit bármire.

Köszi!

2022. dec. 31. 18:01
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!