Csak szerintem volt megalázó?
"Tudod mi fertőz?A hülyeség,amivel az agyadat mossa a tv.Fingod nincs a biológiáról,de bezárnál másokat.Ilyen hasznos idiótákra van szüksége a rendszernek.Esetleg egy festményhez nem akarod odaragasztani magad?"
Szerintem váltsál Internet Explorerről, mert késés van nálad.
"Ezt a statisztikát azért remélem tudod igazolni valamivel"
Tapasztalat. Habár én kulturáltabb társaságokba járok, ahol nem divat a hipochondria és nem akarják agyonütni az embert annyiért, mert tüsszent egyet. :D
"Habár én kulturáltabb társaságokba járok"
Aha :D
Igen, ez így van. :)
Nem mi kívánjuk primitív módon a halálát azoknak, akik másként merészelnek gondolkodni, mint mi. Na, meg nem mi tartunk lincseléseket egy köhögés miatt.
Szegény vírusrettegő!
Még a fertőzés szót sem tudtad értelmezni.
Nem is vártam mást,4 fal között csak a rettegésre futja szánalmas életedből.
"Nem is vártam mást,4 fal között csak a rettegésre futja szánalmas életedből."
Igen, rettegek. Sosem megyek ki a lakásból, eljön az armageddon, a végső leszámolás. Az aki elkapta a covidot már egyszer átalakul és halálát követően ismét feléled a teste. Vigyázzatok! A végső óra közel!
Mindenki saját magáért felel. Csak saját magáért.
Te viszont még az alapvető jogait is képes lennél elvenni egy másik embernek. Gratulálok! :)
"Na, meg nem mi tartunk lincseléseket egy köhögés miatt."
Kb. mindig odaírhatnám, de kérlek, ne végletekben gondolkodj már! Ilyenről szó sem volt.
"Te viszont még az alapvető jogait is képes lennél elvenni egy másik embernek. Gratulálok! :)"
Nem írtam hogy bezárnék bárkit is, azt írtam hogy az lenne a normális és seggfej viselkedés másképp tenni. Idézd már ki nekem hogy hol írtam:
1. Lincselnék egy köhögésért
2. Kényszerítenék bárkit bármire.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!