Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt megalázó?

Csak szerintem volt megalázó?

Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.

2022. dec. 30. 23:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/268 anonim ***** válasza:
71%
Csak egy pszichopata akar bezárással kínozni embereket.
2022. dec. 31. 16:06
 102/268 anonim ***** válasza:
30%

#94 Miért nem szrod le a "törékeny lelkivilagomat", ha azt leszrod , hogy hány ember hal meg a covidosan mászkáló idióták miatt? Sokkal kisebb súlya van az én állítólagosan törékeny lelkivilagomnak, nem kell itt jó emberkedni. Lehet reagálni. Ja, tudom, úgyse fogsz, mert akkor ki kéne dugni a fejedet a buborékok, és az fájna. :)

Amúgy meg látom, még mindig nem jutott el az agyadig(vagy a helyén lévő légüres térig), hogy nem magam miatt szólalok fel. Írtam, hogy voltam már covidos,semmi bajom nem volt tőle, képest lettem volna mászkálni. Csak nem tettem, mert veled és a hozzád hasonló idiótákkal ellentétben én nem csak magammal és a jogaimmal foglalkozom, hanem azzal is, hogy ne fertőzzek le olyan embereket, akiknek szrabb az immunrendszere, mert mondjuk gyerek, öreg, kemón van, vagy bármi. Ezért nem mászkálok bele a tömegbe, ha nem muszáj. De az ezzel kapcsolatos példára se reagáltal, mert ez is a buborékon kívül van.

És igen, én azt gondolom, hogy te szavaiddal élve egy darab "bulizni vágyó átlagos ember" (=fertőző betegen mászkáló felelőtlen idióta") kevesebbet ér, mint a több gyenge immunrendszerrel rendelkező ember, akik belehalhatnak, na meg adjuk hozzá a gyászoló családtagokat. Igen, egy ember pár hétig bulizása a sokkal kevesebbet ér, mint mások élete. Azért mert én bulizni akarok, de beteg vagyok,ne kelljen már másoknak meghalni, lélegeztető gépre kerülni,a családjának gyászolni. Önzőség a saját szórakozásomért többek életét tönkretenni,vagy elvenni. Holott én is aktív szociális életet élek, heti két buli, szabadidős foglalkozások a könyvtárban, had ne soroljam. De nem fertőző betegségekkel csinálom. Kimarad pár hét, hát istenem. A saját szórakozásomért nem ölök meg másokat, majd nyiegok, hogy korlátozni akarják a jogaimat, amikor szóvá van téve, hogy ezt így nem szabad.

Mondom, attól, hogy JOGOD VAN megtenni valamit, még nem jelenti azt, hogy meg is kell tenni, és rendben is van morálisan, ha megteszed. JOGOD van ötven évesen beleegyezéssel kúrni a 15 éveseket, de nem kötelező, és nincs rendben ha megteszed. JOGOD VAN teljesen egészségesen nem átadni a helyedet a buszon az alig áll a lábán néniknek, csak attól még nincs rendben így viselkednek. JOGOD VAN bulizni betegen, másoknak ki tudja mit okozva, csak nem helyes, ne várd, hogy tapsikoljanak azok, akiknek már volt rossz tapasztalata az ilyen hozzáállással rendelkezők miatt.

2022. dec. 31. 16:16
 103/268 anonim ***** válasza:
74%

"Igen, Te vagy a beteg, és maradj otthon"

Hát nem fogok. Ugyanis normális ember nem döglik otthon egy közönséges kis semmi vírussal, amit meg sem érez.

"Igen, hagyj ki 2 bulit és maradj otthon."

Még szerencse, hogy nem te szabod meg, hogy ki hová mehet és hová nem.

"Remélem, trollkodásból írtad ezt és nem vagy ilyen kretén a valóságban."

Hát te sajnos nagyon valószínű, hogy nem csak trollkodsz. Szomorú, hogy ennyire önző ember vagy.

"Kb. olyan, mintha azt kérnéd számon, hogy miért csak 50-nel lehet menni a városban, mikor te kocsid 200-at is tud és sokkal menőbb érzés száguldozni, mint lassan menni."

Azt törvény bünteti, ha valaki átlépi autóval a sebesség-korlátozást, ha nem tudnád. Nem véletlenül van ez így.

Azt viszont semmi nem bünteti, ha valaki betegen mászkál. És ez sem véletlen. :)

"Az a teljesen szürreális számomra, hogy az olyan emberek, akik képtelenek otthon maradni vagy legalábbis nem buliba menni betegen, önzőségről és empátiáról papolnak. Fel nem fogom hogy mi zajlik ilyenkor a fejükben."

Nekem meg az a teljesen szürreális, hogy olyan emberek papolnak az "empátiáról", akik képesek lennének beleugatni a mások életébe és fel sem fogják, hogy ez mekkora bunkóság.

Hihetetlenül nagy baromnak kell lenni ehhez.

2022. dec. 31. 16:30
 104/268 anonim ***** válasza:
19%

Bocsánat, oké?

Nem szólok bele az életedbe. Ha te közvetve megölsz bárkit is, akkor az vessen magára akinek gyengébb az immunrendszere.

Te éled az életed, azt csinálsz amit akarsz, legyen. De el kell fogadnod hogy ezzel együtt egy önző seggfej vagy, aki nem vesz figyelembe másokat. Az hogy te ennyire a törvény szerint élsz és ennyire nem vagy képes kicsit másképp gondolkodni sokat elárul a jellemedről.

De legyen, a te szemedben te vagy az aki figyelembe vesz másokat, annak ellenére hogy te fertőzöd meg a többieket. Aki meg esetleg emiatt mérges, frusztrált az meg önző, hiszen nem korlátozhat téged semmiben. Azt mondanám hogy kicsit láss túl önmagadon is néha, de olyan mintha a falnak beszélnék, nagyon bizarr ahogyan te látod a világot és nem is egészséges.

2022. dec. 31. 16:35
 105/268 anonim ***** válasza:
69%
Szegény bezáráspártit nem érti meg senki.Értsétek meg,hogy hipochonder emberek miatt be kell zárkózni és csak évente egyszer lehet feljönni a bányák mélyéről!Az ajtót is eltorlaszolja a sok "covid" pestises hulla.
2022. dec. 31. 16:36
 106/268 anonim ***** válasza:
27%
És azzal hogy szétfertőzöl másokat tudatosan, hiszen tudod hogy beteg vagy, te is befolyásolod az ő életüket, arra kényszerítve őket hogy betegen dolgozzanak, éljenek. Ez nem bunkóság?
2022. dec. 31. 16:36
 107/268 anonim ***** válasza:
27%

"Szegény bezáráspártit nem érti meg senki.Értsétek meg,hogy hipochonder emberek miatt be kell zárkózni és csak évente egyszer lehet feljönni a bányák mélyéről!Az ajtót is eltorlaszolja a sok "covid" pestises hulla."

Nevetséges vagy, te sem tudtad értelmezni mikor arról volt szó hogy az ember kimozdulhat, csak buliba ne menjen? Olyan mintha direkt nem akarnád érteni te sem hogy miről van szó. Kívánom hogy kapd el a covidot és add át anyádnak is.

2022. dec. 31. 16:38
 108/268 anonim ***** válasza:
30%
Empátia 0, mindenki csak azzal van elfoglalva hogy "én márpedig hadd érezzem jól magam és hadd csináljam amit én akarok, tök mindegy hány embernek ártok vele!!!" És ezek a válaszok vannak felszavazva. Ez a norma, hogy sz*rjuk le egymást, csak én, én, én, semmi más nem számít. Ti vagytok azok a típusú emberek akik agyontaposták a többieket a Travis Scott koncerten, mert a saját élvezeteteknél képtelenek vagytok tovább látni. Gusztustalan, baszki.
2022. dec. 31. 16:43
 109/268 anonim ***** válasza:
65%

"Miért nem szrod le a "törékeny lelkivilagomat""

Mert ha leírnám a véleményemet a megfelelő stílusban, akkor bizony kibannolnának erről az oldalról. :)

Aki annyira le van gyengülve, hogy bele tudna halni egy közönséges vírusba is, annak saját magára kell vigyáznia.

Egyébként megsúgom, hogy akár teljesen tünetmentes emberek is hordozhatnak magukban bármilyen betegséget, úgy, hogy még csak nem is tudnak róla. Már csak ezért is baromság az, hogy otthon kell maradnia annak, aki beteg.

Minek? Bárki másban is ott lehet a vírus. :D

Továbbra is úgy gondolom, hogy egy bulizni vágyó, normális életet élő ember sokkal többet ér, mint egy magára vigyázni nem tudó idióta, aki elkapja a vírust, utána meg siránkozik a semmin.

"JOGOD VAN bulizni betegen, másoknak ki tudja mit okozva, csak nem helyes"

De, ez teljesen rendben van.

Az nem helyes, hogy te be akarnál záratni más embereket.

Szerencsére soha nem lesz jogod ehhez.

"ne várd, hogy tapsikoljanak"

Nem vártam tapsikolást senkitől. Én azt várom, hogy szálljanak ki a hipochonder gyökerek az életemből és attól még, hogy esetleg megfázok valamikor, hadd mehessek bárhova.

Egyébként meg inkább azok ne várjanak tapsikolást, akik képesek lennének más embereket korlátozni, ráadásul törvénybe ütköző módon. Mert ez bizony nagyon gáz viselkedés.

2022. dec. 31. 16:46
 110/268 anonim ***** válasza:
34%

Te hülye vagy :D

Ennyi, veled nem lehet mihez kezdeni

2022. dec. 31. 16:47
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!