Csak szerintem volt megalázó?
Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.2022. dec. 30. 23:31
231/268 anonim válasza:
Te állitottál valamit véres szájjal.Most bizonyítsd is be vagy ne okoskodj tovább...
233/268 anonim válasza:
Ikszdé,a kis nyomi hülyegyerekek aláírása.
234/268 anonim válasza:
Nem unjátok még?
Amúgy hogyan lehet a fertőzést tagadni, fel nem fogom. Mi lesz a következő? A passzív dohányzás valójában nem is káros? De ahogy látom az az egy ember jól elszórakoztatja itt saját magát.
235/268 anonim válasza:
Néha elgondolkozok rajta, hogy míg más egy ilyen enyhe kis mesterséges vírustól is összefosta magát, sőt még évekkel később is retteg tőle, addig én pl azzal is tisztában vagyok, hogy hogyan zajlanak majd az események, én és a teljes családom meghal pár éven belül ésatöbbi, mégsem félek. És ezek a beszari alakok vannak felháborodva, ha valaki nem csinálja össze magát egy nevetséges, mesterséges kis náthától. 😄 Az emberiség elbukott az IQ teszten..
236/268 anonim válasza:
Az emberek nem egy "mesterséges vírustól" fognak megdögleni,hanem a szent vak cinájuktól.De jól van ez igy.A nevetséges tagadózós covidióták meg pont nem érdekelnek a szánalmas tudatlanságukkal.Higgyenek csak a gyógyszermaffiának,meg a fertő hülyeségben!Nekem ennyi elég volt az unatkozó,ikszdézős,gyagyás kóvidbarmokból.További jó vergődést,imádjátok egymást a kérdezővel,meg alakítsatok egy mindmeghalunkkóvidban szektát!
237/268 anonim válasza:
238/268 anonim válasza:
Úgy látom nagy sikere van egy alternativ valóságban élni :) mit szivtok? Adjatok már nekem is
240/268 anonim válasza:
#236 Szard le a rettegőket, nem érdemes időt pazarolni rájuk, úgysem fogják fel, zsákutca. Viszont te se igyál előre a medve bőrére, mindent lehet tudni előre. 2 éven belül lesz mégegy mesterséges pandémia, mégnagyobb szigorral fogják az oltásokat rákényszeríteni az emberiségre.. Ha nem is tudsz mindent, gondolom te is rájöttél, hogy nem a mesterséges vírusok ellen kellenek ezek az oltások. Íme a 4.ipari forradalom. Azon szoktam röhögni, hogy ezeknek már a hivatalos forrás is baromság meg konteó. Az oltás bizony működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!