Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt megalázó?

Csak szerintem volt megalázó?

Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.

2022. dec. 30. 23:31
 241/268 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a kérdezőnek tök felesleges volt feltennie ezt az egyértelműen provokatív kérdést.Csak magát akarta igazolni és ehhez az egoigazoláshoz keresett vakcináci bólogatójancsikat.
2023. jan. 1. 18:35
 242/268 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem most a klímahisztit fogják csapatni.Már most lehet olvasni,hogy korlátozni akarják a mozgásunkat és a városokba terelik a birkanépet.De majd meglátjuk.És ott van a magántulajdon elvétele,az állattartás felszámolása,a műhús,a bogarak,a CBDC és még sok más aljas húzás.Harari szerint az emberek csak meghekkelhető állatok.Belém biztos nem nyomnak semmit.Másoknak sem szabadna engedni!

2023. jan. 1. 18:45
 243/268 anonim ***** válasza:
77%

#242 Így van, jó sok szar jön még, a színház folytatódik. Ezért is írtam, hogy ne az oltottakkal foglalkozzatok, nekik sajnos már mindegy, lassan semmit sem fognak fel a világból és ez már tényleg látszódik.

Ezt az egészet csak mi oltatlanok tudjuk megállítani. Én személy szerint nagyon szívesen mennék kiiktatni azokat, akik ezt teszik velünk. Ti hogy vagytok ezzel?

2023. jan. 1. 21:37
 244/268 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell bántani a bezáráspártiakat. Van elég bajuk szegényeknek így is.

Az értelmes többség legfeljebb csak röhög egyet a tájékozatlan kisebbségen, ha az előad valami hülyeséget. Szerintem pont ezért el is engedhetnénk már a témát.

Ha meg ránk akarnának kényszeríteni valamilyen baromságot, azt úgysem fogjuk hagyni soha.

2023. jan. 1. 22:22
 245/268 anonim ***** válasza:
23%

Na az oltás ellenes szektás hülyék még itt szervezkednek is, gci jó. Eskü, feldobja a törött lábbal itthon ülős estéimet.

Egyébként tök jó, hogy az oltásról még szó sem esett az általatok megvetett felelősséggel rendelkező oldal részéről. Senki nem mondta itt, hogy oltatni kell. Itt arról volt szó, hogy betegen ne mászkálj, ha az fertőzhet, akár covid, akár más. (Most ilyen középiskolában tanult biológiai alapok tagadására nem reflektálnék, miszerint a konteótok alapján a fertőzés nem létezik. Javaslom csapjatok fel egy bioszkönyvet, én nem fogom megpróbálni a kormány által szétmarmolt oktatás elcseszett eredményeit egy személyben javítani egy gyakoris kommentben.)

Konkrétan senki, aki a fertőző betegen mászkálás ellen volt nem írta, hogy be van oltva covid ellen. Figyu, dobpergést kérek, ha már ilyen releváns érvnek tekintitek azt, hogy ki oltott, meg ki nem. NULLA darab covid oltást vettem fel. Woooow.

2023. jan. 1. 22:23
 246/268 anonim ***** válasza:
76%

Az otthon maradásos hisztéria pont ugyanakkora baromság, mint az oltások erőltetése.

A felelősségteljes emberek nem kényszerítenének másokra semmilyen orvosi beavatkozást az akaratuk ellenére és nem csesznék el másoknak a normális életvitelét.

Úgyhogy a bezáratást és az oltást pártolók már itt elbuktak- szerencsére. :)

2023. jan. 1. 22:32
 247/268 anonim ***** válasza:
9%

Csak senki nem hozta szóba az oltásokat itt, rajtatok kívül.

Mondjuk titeket bejáratnálak, na nem a betegségek miatt, csak ennyi ésszel, vagy inkább az ész teljes hiányában létezni elég veszélyes. Selejtek, mind az összes idióta, aki a felelős hozzáállást pontozza le, hangoztatja, egy kbszott selejt. Remélem személyesen megtapasztaljatok a fertőző betegségek hatását,ti értéktelen szutykok.

2023. jan. 1. 22:36
 248/268 anonim ***** válasza:
72%

Hű, micsoda felelősségteljes hozzáállás bezáratni a normális embereket! Ja, nem az.

Egyébként meg volt már fertőző betegsége mindenkinek, de akinek egy cseppnyi kis ész van a fejében, az nem őrjöng gyakorlatilag a semmin.

Remélem, hogy egyszer majd bezárnak téged valahová a hozzád hasonló elveket valló, selejtes agyú haverjaid, lehetőleg jó hosszú időre. Lesz majd akkor visítás. :D

2023. jan. 1. 22:42
 249/268 anonim ***** válasza:
76%

"Ha meg ránk akarnának kényszeríteni valamilyen baromságot, azt úgysem fogjuk hagyni soha."

Folyamatosan baromságokat kényszerítenek ránk. Addig kéne lépni, amíg "nyugi" van. A kövi pandémiánál be lesz vezetve a digitális azonosító és aki oltatlan, az semmire sem lesz jogosult, még egészségügyi ellátásra sem. Akkor számítani fognak lázadásra és nem lenne esélyünk. Most még van.

2023. jan. 1. 22:44
 250/268 anonim ***** válasza:
2%

Te hogy gondolod a lázadást? Mit tudnánk most tenni konkrétan? Kivonulni az utcára?

2023. jan. 1. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!