Csak szerintem volt megalázó?
Ahhhhha, okkké :D
Azért ne kívánd már a halálomat, köszi, puszi
"De te dobálózol azzal hogy konteós vagyok, miközben tagadod a cseppfertőzéses megbetegítést is. :D"
Tetszik,hogy olyan dolgokat írsz,amiket sehol sem irtam.Szánalmas vagy,troll!
Najó, a 150-dik válaszig tudtam olvasni.
Visszatérve az eredeti kérdéshez kézdező. A kedves barátnőd szimplán csak nem volt senkire tekintettel. Így hogy tudja a te álláspontod, rád meg végképp.
Gondold át, hogy mennyire szeretnél továbbra is a barátnője lenni.
A többire reagálva, egy közösségben élünk, ahol vannak írott és íratlan szabályok. És bármennyire is szúrja egyesek szemét, ha az illetőnek tudomása van arról, hogy fertőző beteg, akkor viselkedjen felelősségteljesen. Ez pedig jelentheti azt, hogy ebben az esetben nem megy közösségbe.
Persze, persze, mindenki a saját egészségéért felel, addig a pontig, amíg az nincs kihatással a másikra. És egy vírus átadása pont kihatással van, mivel fertőzést át lehet adni és el lehet kapni. De az egyik válaszoló ide is írta a törvény rendeletet. Szóval megsérted a másik egészségez való jogát, azzal, hogy tudomásod szerint fertőző betegséggel közösségbe mész. (De ezzel szerintem ismét egy cumanit indítok el. Sajnalom.)
Pontozások meg kritikán aluliak.
Minden jót.
"És egy vírus átadása pont kihatással van, mivel fertőzést át lehet adni és el lehet kapni."
Erről mesélj egy kicsit,mert ez felettébb vicces!
Minden baromságot megkajáltok,birkucik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!