Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt megalázó?

Csak szerintem volt megalázó?

Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.

2022. dec. 30. 23:31
 221/268 anonim ***** válasza:
71%
Te még azt sem tudod bebizonyítani,hogy "megbetegítenek".Ennyit rólad,nyomi.
2022. dec. 31. 22:50
 222/268 anonim ***** válasza:
26%
De te dobálózol azzal hogy konteós vagyok, miközben tagadod a cseppfertőzéses megbetegítést is. :D
2022. dec. 31. 22:56
 223/268 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg ez nem válasz arra hogy nem tudsz reflektálni, gondolom az a válasz betalált és inkább ignoráltad.
2022. dec. 31. 22:57
 224/268 anonim ***** válasza:
72%
Ez van,ha az emberek xart sem értenek a biológiához,zagyválnak össze-vissza mindenféle nagymama lefertőzésekről,meg víruselkapásokról,holott láthatóan teljesen fogyatékosok a témában.Ezért lehetett szájkosarat rakatni a sok ökörre.A sok vén faxon most is van.Abban fuldoklanak,de akkor is rajtuk van.Véleményem szeri t ez a sok birka megérdemli a sorsát,segíteni kell nekik még holtásokkal és jó nagyot kell rúgni rájuk,hogy lendületből csapódjanak a kamukovidban megdöglött nagymama mellé.Enélkül a sok hasznos idióta nélkül nem lehetne akármit lenyomni az emberiség torkán.
2022. dec. 31. 23:00
 225/268 anonim ***** válasza:
22%

Ahhhhha, okkké :D

Azért ne kívánd már a halálomat, köszi, puszi

2022. dec. 31. 23:02
 226/268 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy továbbra sem lettem konteós attól,hogy nem sikerült bizonyítanod semmit.Igazából csak magadról állítottál ki birkasági bizonyítványt.Ez a maradjotthon duma már két éve is egy vicc volt,most már joggal hihetjük rólad,hogy csak egy kis balfax covidtroll vagy.
2022. dec. 31. 23:11
 227/268 anonim ***** válasza:
88%

"De te dobálózol azzal hogy konteós vagyok, miközben tagadod a cseppfertőzéses megbetegítést is. :D"

Tetszik,hogy olyan dolgokat írsz,amiket sehol sem irtam.Szánalmas vagy,troll!

2023. jan. 1. 14:29
 228/268 anonim ***** válasza:
18%

Najó, a 150-dik válaszig tudtam olvasni.

Visszatérve az eredeti kérdéshez kézdező. A kedves barátnőd szimplán csak nem volt senkire tekintettel. Így hogy tudja a te álláspontod, rád meg végképp.

Gondold át, hogy mennyire szeretnél továbbra is a barátnője lenni.

A többire reagálva, egy közösségben élünk, ahol vannak írott és íratlan szabályok. És bármennyire is szúrja egyesek szemét, ha az illetőnek tudomása van arról, hogy fertőző beteg, akkor viselkedjen felelősségteljesen. Ez pedig jelentheti azt, hogy ebben az esetben nem megy közösségbe.

Persze, persze, mindenki a saját egészségéért felel, addig a pontig, amíg az nincs kihatással a másikra. És egy vírus átadása pont kihatással van, mivel fertőzést át lehet adni és el lehet kapni. De az egyik válaszoló ide is írta a törvény rendeletet. Szóval megsérted a másik egészségez való jogát, azzal, hogy tudomásod szerint fertőző betegséggel közösségbe mész. (De ezzel szerintem ismét egy cumanit indítok el. Sajnalom.)

Pontozások meg kritikán aluliak.

Minden jót.

2023. jan. 1. 14:47
 229/268 anonim ***** válasza:
80%

"És egy vírus átadása pont kihatással van, mivel fertőzést át lehet adni és el lehet kapni."

Erről mesélj egy kicsit,mert ez felettébb vicces!

Minden baromságot megkajáltok,birkucik.

2023. jan. 1. 15:23
 230/268 anonim ***** válasza:
14%
Kérlek előbb te meséld el, hogy hogyan is működik ez a dolog! Mielőtt hülyeséget írok, had tanuljak.......
2023. jan. 1. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!