Ti, akik ezután sem fogtok oltakozni, mihez kezdtek majd, ha teljesen ellehetetlenít benneteket ez a rendszer?
Én is oltatlan vagyok és az is maradok, akkor is ha kötelezővé teszik ezt a 'védőoltást'. (cov-19).
Ti mihez kezdenétek, ha kötelezővé tennék? Fizetnétek mondjuk 3 havonta bírságot?
44 valaki kéri az oltást, más meg nem... mégis rá akarják erőszakolni
semmi gondom nincs az oltással, sokaknál bizonyosan megéri, viszont én nem tartok rá igényt. Miért nem lehet ezt elfogadni, és nem cseszegetni ezért másokat?
Ma 18:48.
Miért is? Mert nem veszünk fel egy olyan oltást, amiért nem vállalja senki sem a felelősséget?: sem a gyártó, sem az állam, sem az orvos. Semmire sincs garancia. A hosszútávú mellékhatásai nem ismertek, jelenleg tanulmányozzák, találgatják, mit okozhat. Aztán egy ilyen védőoltásnak nevezett valamit, - ami nem is véd meg semmitől -,akarnak ráerőszakolni az emberekre. Elég sok az ellentmondás a dolgokban, nem is csoda, ha kételkednek az emberek és nem kajálnak be mindent, amivel a propaganda előáll nap mint nap.
Akkor lesz vége ennek az egésznek, ha már senki sem tart igényt a vakcinákra, ilyen meg nem lesz. Ha 3 oltás nem volt elég, hogy megállítsa ezt a 'világjárványt', majd a 4. biztosan segíteni fog, nemigaz? Ha valaki ebben hisz, az egy naív ember szerintem. De ezt ragozva feltehetném a kérdést, hogy vajon ezek komolyan gyógyítani akarnak? Úgy nem lenne benne akkora üzlet. Jaj, de biztos az aluliskolázott ostoba oltatlanok nem bíznak a modern orvostudományban... - Ami manapság zajlik, annak nem sok köze van már a gyógyításhoz szerintem. Különben is milyen járvány az, ahol fizetni kell az embereknek, hogy oltakozzanak?
Szerencsére egyre több embernek tűnik már fel manapság, hogy valami nagyon bűzlik ezzel a 'járvánnyal' és hogy mennyire kezdünk eltávolodni a demokráciától.: emberi jogok semmibe vétele, zsarolás, kényszerítés, fenyegetőzés, diszkrimináció, korlátozás, egyfajta kontroll kialakítása, oltáspropaganda, emberek manipulálása, félelemben tartása. Nagyon-nagyon rossz irányba ment el ez az 'önkéntes oltás'.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!