Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti, akik ezután sem fogtok...

Ti, akik ezután sem fogtok oltakozni, mihez kezdtek majd, ha teljesen ellehetetlenít benneteket ez a rendszer?

Figyelt kérdés

Én is oltatlan vagyok és az is maradok, akkor is ha kötelezővé teszik ezt a 'védőoltást'. (cov-19).

Ti mihez kezdenétek, ha kötelezővé tennék? Fizetnétek mondjuk 3 havonta bírságot?

2021. dec. 10. 01:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
84%
12-es, bocs, az nem vírustagadás, hogy az ember nem oltatja magát. Ez két külön dolog. Igen, van vírus, csak pl. azt nem tudom elfogadni, hogy emiatt az egész világot le kell állítani hónapokra, és hogy kényszeríteni, erőltetni, zsarolni kelljen embereket szarságos ki-tudja-mi-van-benne vakcinákkal. Amikért senki nem vállal felelősséget, sem a doki, aki javasolja, sem a gyártó, sem a kormány.
2021. dec. 10. 16:24
 42/73 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom zavargások lesznek, majd kirablok pár oltottat.
2021. dec. 10. 17:21
 43/73 anonim ***** válasza:
88%
#30, de, én pl tudnám. Ha én átlagemberként tudom, más is.
2021. dec. 10. 17:22
 44/73 anonim ***** válasza:
100%
Én nevetek ezeken a kommenteken :D Egy anonim oldalon szidjátok egymást azért mert valaki kéri az oltást, más meg nem. :D Durva.
2021. dec. 10. 17:23
 45/73 anonim ***** válasza:
91%

44 valaki kéri az oltást, más meg nem... mégis rá akarják erőszakolni

semmi gondom nincs az oltással, sokaknál bizonyosan megéri, viszont én nem tartok rá igényt. Miért nem lehet ezt elfogadni, és nem cseszegetni ezért másokat?

2021. dec. 10. 18:14
 46/73 anonim ***** válasza:
14%
Fel fogjátok venni ti is az oltást kedves nethuszárok, ha tetszik ha nem! Az a baj hogy nagyon hosszú pórázra vagytok engedve, de lesz ez még másképp is!
2021. dec. 10. 18:48
 47/73 anonim ***** válasza:
84%
#46, és mégis hogy fogod/fogjátok ezt elérni?
2021. dec. 10. 18:59
 48/73 A kérdező kommentje:

Ma 18:48.

Miért is? Mert nem veszünk fel egy olyan oltást, amiért nem vállalja senki sem a felelősséget?: sem a gyártó, sem az állam, sem az orvos. Semmire sincs garancia. A hosszútávú mellékhatásai nem ismertek, jelenleg tanulmányozzák, találgatják, mit okozhat. Aztán egy ilyen védőoltásnak nevezett valamit, - ami nem is véd meg semmitől -,akarnak ráerőszakolni az emberekre. Elég sok az ellentmondás a dolgokban, nem is csoda, ha kételkednek az emberek és nem kajálnak be mindent, amivel a propaganda előáll nap mint nap.

Akkor lesz vége ennek az egésznek, ha már senki sem tart igényt a vakcinákra, ilyen meg nem lesz. Ha 3 oltás nem volt elég, hogy megállítsa ezt a 'világjárványt', majd a 4. biztosan segíteni fog, nemigaz? Ha valaki ebben hisz, az egy naív ember szerintem. De ezt ragozva feltehetném a kérdést, hogy vajon ezek komolyan gyógyítani akarnak? Úgy nem lenne benne akkora üzlet. Jaj, de biztos az aluliskolázott ostoba oltatlanok nem bíznak a modern orvostudományban... - Ami manapság zajlik, annak nem sok köze van már a gyógyításhoz szerintem. Különben is milyen járvány az, ahol fizetni kell az embereknek, hogy oltakozzanak?

Szerencsére egyre több embernek tűnik már fel manapság, hogy valami nagyon bűzlik ezzel a 'járvánnyal' és hogy mennyire kezdünk eltávolodni a demokráciától.: emberi jogok semmibe vétele, zsarolás, kényszerítés, fenyegetőzés, diszkrimináció, korlátozás, egyfajta kontroll kialakítása, oltáspropaganda, emberek manipulálása, félelemben tartása. Nagyon-nagyon rossz irányba ment el ez az 'önkéntes oltás'.

2021. dec. 10. 19:29
 49/73 anonim ***** válasza:
32%
#47 Én sehogy se fogom elérni, vannak arra illetékesek. Kérdező. Mindig ez a kisérleti vakcina meg a senki nem vállalja a felelősséget. Neked meg a hasonló elven levőknek valószínű hogy nem halt meg senkije ebben a nyavajában, ha elveszítettetek volna valakit akkor nem nyomnátok ezt a dumát folyamatosan.
2021. dec. 10. 19:43
 50/73 anonim ***** válasza:
79%
49 hány oltás után fog feltámadni az ismerösöd? Bizd ide, hogy mit veszünk fel, saját dolgoddal törödjél. Ha így tettél volna, talán az ismerőseid is élnének. Nem a covid ön, hanem a félelem. Olvasgassál utána a nocebo hatásnak. Valójában te ölted meg az ismeröseidet
2021. dec. 10. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!