Ti, akik ezután sem fogtok oltakozni, mihez kezdtek majd, ha teljesen ellehetetlenít benneteket ez a rendszer?
Figyelt kérdés
Én is oltatlan vagyok és az is maradok, akkor is ha kötelezővé teszik ezt a 'védőoltást'. (cov-19).
Ti mihez kezdenétek, ha kötelezővé tennék? Fizetnétek mondjuk 3 havonta bírságot?
2021. dec. 10. 01:03
31/73 anonim válasza:
Akik egészségügyi okból nem olthatók, azokat semmilyen szigorítással nem kötelezhetik, de azt ki kellene dolgozni, hogy ezt mi alapján állapítsák meg, milyen vizsgálatok kellenek, esetleg mik azok a betegségek, szedett gyógyszerek, amik kizáró okok kivizsgálás nélkül is. Most ilyen nincs, onnan tudom, hogy van ilyen kollégám, de az üzemorvos, akinek ki kellene adnia ezt az igazolást, ő sem tudta megmondani, hogy mire van szükség, mert nem kapták meg, hogy mi alapján állíthatják ezt ki.
32/73 anonim válasza:
30 iiigen. És majd ezek az emberek otthon ülnek és éhen halnak. Hát szerintem pont nem. Jó úton halad ez a társadalom affelé, hogy a korona vírus legyen a legkisebb baj. Helyes, helyes...
33/73 anonim válasza:
32.! Fel fogják venni az emberek, lesz olyan presszió attól ne tarts, hogy nem. Mit gondolsz miért épül 2 vakcinagyár az országban?
34/73 anonim válasza:
33 mert szeretnék eladni. Az, hogy te és őseid szálasin meg rákosin szocializálódtak, az a ti gondotok... de nem mindenki fogja azt tenni, amit más mond... nagypapád lehet belelőtte a szmonszédot a Dunába, mert "azt kellett tennie", más meg zsidókat mentett, mert nem fogadta el az előbbi agymenést... hát jah, nem vagyunk egyformák :)
35/73 anonim válasza:
33. ! Még jó, hogy nem. A te őseid is szálasin és rákosin szocializálódtak.Hihetetlen ostobaságokat írsz és olyan emberekről mondasz véleményt ,akiket nem ismertél. Te is be fogod magad oltatni, ne is reménykedj másban. A rendszer ilyen és nem látok hatalmas ellenállást. Te is be fogsz állni a sorba kis fotelforradalmár.
36/73 anonim válasza:
35 persze persze... nyilván azt látod, amit látni akarsz. Nyilván a történelem könyvben is a képeket nézegetted. Egy hangos kisebbség akarja jelenleg a többségre rányomni az akaratát kis fasiszta fiú... ezek nem szoktak jól végződni, majd meglátod
37/73 anonim válasza:
36. Kezeltesd magad ostobaság ellen.
38/73 anonim válasza:
ma 15:45 Attól, hogy Te egy gyáva szar ember vagy, még más lehet másmilyen, ha hiszed, ha nem. Majd egy hozzád hasonló puha testű mondja meg nekünk, mit csináljunk. Értem én, hogy oltással akarod tartósítani a genetikai hulladék testedet, de nem érdeke a fajnak, hogy a hozzád hasonló gyengék maradjanak életbe és szaporodjanak. Tekintsük ezt terméseztes szelekciónak. Rettegjél csak, van miért :D :D :D
39/73 anonim válasza:
37 nem én vagyok ostoba... lehet azért nem érted, mert egy birka karám mögött állsz...
40/73 anonim válasza:
ma 16:04 Mondjuk a tv kikapcsolása lehet rajtad is segít, illetve ha nem nyomnád ezt az undorító propagandát, Te logika istene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!