Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Történt egy kellemetlen és...

Történt egy kellemetlen és eléggé ijesztő eset velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van két ismerősöm a környéken, akikkel régebben haverkodtam. Nem rég értem haza külföldről, és gondoltam meglátogatom az egyiket. Amikor át mentem az egyik ismerőshöz, akkor pont ott volt a másik ismerős is éppen piáltak. Mondták hogy csatlakozzak hozzájuk, pár óra eltelt e után ki mentünk a boltba újabb piáért mert ami volt az elfogyott. Egy ideig minden jó volt szórakoztunk stb, aztán az egyik ismerős hirtelen elkezdett kötekedni velem, elkezdett lökdösődni és nem emberi hangon beszélni velem, majd a másik ismerős is szintén a másikat követve belém állott. Amikor ki mentek könnyíteni magukon, akkor fogtam magam és el jöttem onnan mert éreztem hogy ennek nem lessz jó vége. Ahogy mentem hazafelé utánnam szóltak hogy várjak pár percet, és eközben jöttek utánnam. Tudtam hogy nem baráti alapból akarnak megállítani azok után hogy belém kötöttek, így hát nem vártam meg amíg közel érnek hozzájuk dobtam egy kisebb követ és elkezdtem amilyen erősen csak tudtam szaladni. Szerencsére megúsztam.

Soha nem voltam félős alkat, bárki ellen ki mertem állni magamért, de most eléggé meg ijedtem. Nagyon szégyenlem magam a többi ismerőseim előtt hogy el szaladtam gyáva módra, mert ők nem ilyen embernek ismernek engem, mert ugyan is egy olyan környéken élek ahol eléggé szégyen az ha harc nélkül el szaladsz. Mit tegyek? Kérlek segítsetek. Köszönöm 20F

tegnapelőtt 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas környék. Én biztos visszamennék külföldre.. igazából bárhova arról a környékről. A 2 kötekedő hülyével meg sz össze kapcsolatot megszüntetni és nem leállni velük piálni.
tegnapelőtt 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Ezért is jó a CR spray , egy zsebben egy a váltóboxnál ....
tegnapelőtt 13:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem voltam haragba egyikkel sem, régebben amikor itthon dolgoztam jó volt a viszonyom velük, szóval egyáltalán nem vagyok tisztában a helyzettel, és azzal hogy miért csinálták ezt velem. Bele sem merek gondolni mi történt volna ha nem szaladok el, meg késeltek volna esetleg? És azt nem értem miért akartak meg leckéztetni, amikor én soha nem ártottam nekik, és mindig jó fej voltam velük
tegnapelőtt 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp hanyagold a velük való kapcsolattartást.

"Nagyon szégyenlem magam a többi ismerőseim előtt hogy el szaladtam gyáva módra, mert ők nem ilyen embernek ismernek engem, mert ugyan is egy olyan környéken élek ahol eléggé szégyen az ha harc nélkül el szaladsz."

Erre meg csak azt tudom mondani, hogy attól, mert mások primitív vadbarmok, te még lehetsz civilizált ember. És annak lenni nem szégyen. Akkor sem, ha a másik egy barom.

tegnap 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!