Mit jelent, ha valaki igy bamul?
Figyelt kérdés
Messzebb van es kifejezestelen arccal (nem elbambulva) bamulja az arcod es ha ranezel nem nez el.2018. júl. 30. 14:33
3/8 anonim válasza:
Vagy lehet nem, és flörtölni próbál, felhívni magára a figyelmedet. Igazából bármi lehetséges. Minden miatt meg szokás nézni a másikat.
4/8 anonim válasza:
Tetszik neki a hajad, a szemed, az arcod, stb., vagy imserősnek vél valahonnan, vagy valakire emlékezteti az arcod, tehát sok dolog lehet mögötte. Negatív viszonylatban viszont pl. kipécézett magának és valamire készül (de remélhetőleg nem).
5/8 anonim válasza:
Ez pszichológia, tanítani szokták, van valamilyen célzata. Nem fejtem ki, nem részletezem, de vezető körökben nag sláger ez.
6/8 anonim válasza:
#5 Pedig kifejthetnéd, rohadt kíváncsi vagyok rá, mert velem is ez van. Biztos a kérdezőt is érdekli.
7/8 anonim válasza:
Nemrég a tömegközlekedési eszközön ez megtörtént velem. A fiatal lány nézett, többször találkozott a tekintetünk, de az arca rezzenéstelen maradt. Szerintem itt is és nálam is egyfajta provokálás volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!