Létezik olyan, hogy valaki ügyefogyott a társas, emberi kapcsolatokban, olykor nem válaszol, csak bámul, nem tudja, nem érzi, mit kell mondani, és folyton kiközösítik, de mégsem aspergeres?
Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 02:56
1/6 anonim válasza:
Aha, simán vannak ilyenek. szerintem ők a nagyon introvertált emberek, akiknek nem nagyon volt szükségük a társaságra, csak minimális mértékben, amennyit emberi lényként kötelező. Így nem fejlődött ki neki a kommunikációja, nem vevő az üres bájcsevejre, nem érti minek beszélni a semmiről, és max kinyög egy „ja, aha, igen” szót, csak hogy ne húzzák le az energiáit.
2/6 A kérdező kommentje:
Egy kimondottan extrovertált ember egyébként. Képtelen emberi kapcsolatot kialakítani, ha nem nézik el neki ezeket a dolgokat. Azért kérdezem, mert nincs diagnózisa az aspergerről.
2018. márc. 19. 09:39
3/6 anonim válasza:
én is hasonló vagyok és csak reménykedni tudok benne, hogy nem vagyok autista :/
5/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok sajnos... Igyekszem egy kis önbizalmat összekaparni valahonnan és amennyire csak lehet bizalmat fektetni az emberekbe, de néha eléggé nehezemre esik. Ha mondanak valamit mellettem, de szinte csak így a levegőbe, mintha nem is nekem szólna, arra többnyire nem reagálok, bár ez személytől is függ. 17/L
6/6 A kérdező kommentje:
5# nem tuti, hogy nem vagy aspergeres.
2018. márc. 19. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!