Miért bámul meg mindenki?
Már reggel a vonaton is megnézett egy helyes srác, akkor sem értettem, mi van. Munkában épp siettem a kasszàhoz, és út közben megkérdeztem az ott várakozó vevötöl, adhatok-e még valamit. Visszakérdezett, én meg addigra beértem, és pont találkozott a tekintetünk, amikor megismételtem. Erre meglepetten bámult és.."ööö..nem, köszi". És még bámult és mosolygott egy sort. Megintcsak fiatal 20 körüli srác.
3 másik srác is bejött, az egyikük rendelt két kávét. Kérdeztem a másikat, adhatok-e valamit, mire "Köszi, nem, lenyúlom az elöttem álló úr egyik kávéját, ö úgysem iszik meg kettöt. Viszont: Meddig vagy ma bent?"
Mondtam, sokáig, és miért érdekli. Erre a harmadik srác: "Na, mégis, meg akar várni!" :D
Én nevettem, aztán ök is.
Meg még 2-3 helyes srác rám mosolygott a nap folyamán.
Ugyanúgy nézek ki, mint mindig, és máskor nem örvendek ekkora sikernek.
Mi a fene ütött mindenkibe?
ja az átlagos de még az átlag alatti csajokra is jut bőven alacsony igényű fiú,aki egy kecskét is megrakna
ma ilyen nap volt hogy azokat fogtad ki akik ilyenek,holnap meg le se fognak tojni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!