Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bámul meg mindenki?

Miért bámul meg mindenki?

Figyelt kérdés

Eddig senki rám sem nézett, most egy picit lefogytam és levágattam a hajam és mindenki engem néz. Nem üldözési mánia!

Már arra is gondoltam, hogy mivel teljesen rövid lett a hajam, azt hiszik, leszbi vagyok, mivel elég fiúsan is öltözködöm. Ha is egy lány az egyetemen leült velem szemben a gépekhez és állandóan azt láttam, hogy engem bámul majd mosolyog és elkapja a fejét :O

Meg egy srác is a megállóban végig nézett és a boltban is...

ez most miért lehet? Valami furcsa lehet rajtam, vagy mi? :(

2014. szept. 1. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Szakállad van?
2014. szept. 1. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha küldesz egy képet, akkor én mondok neked egy ŐSZINTE véleményt, feltéve hogyha érdekel valakinek a véleménye, aki objektívan áll a dolgokhoz.
2014. szept. 1. 17:59
 3/10 A kérdező kommentje:
teljesen normálisan nézek ki, szemüveg, picit kisminkelve, fekete póló, fekete nadrág, hátizsák, nagyon rövid haj
2014. szept. 1. 18:00
 4/10 anonim ***** válasza:
A rövid haj hangsúlyosabbá teszi az arcot
 5/10 anonim ***** válasza:
és nőkön utálom..
 6/10 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, képet nem szeretnék küldeni-persze értem, hogy anélkül elég nehéz véleményt nyilvántani.

Azt már hallottam, hogy hangsúlyosabbá teszi az arcot, de ez nagyon durván ijesztő, hogy néznek az emberek :O nagyon kényelmetlen érzés. Az egyik srác pl iszonyat helyes volt, nem is értettem, egy ilyen miért bámul ennyire...

2014. szept. 1. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vót véletlenül a blúzodon kívül a melltartód? Mer ez bizonyos mértékig érthetővé tenné a dógot! :-)
2014. szept. 1. 18:25
 8/10 A kérdező kommentje:
ahogy mondod, most veszem észre, hogy egy szál tangában voltam suliban :P
2014. szept. 1. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
A nagyon rövid haj egy lányon figyelemfelkeltő. Ha lefogytál az lehet, hogy vonzóbbá tett.Ez a kettő együtt már eredményezheti, hogy megnéztek. A lány lehet, hogy azonos nemű párkapcsolatra vágyik, a rövid hajat lehet, hogy egy jelnek vette. A fiú meg megnézett, mert valószínűleg vonzónak talált, lehet el is képzelt valami szexuális tartalmú dolgot. Nem bántásból mondom, csak elég nagy a valószínűsége.
2014. szept. 1. 18:59
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi.

akkor visszanövesztem a hajam :) (semmi bajom a leszbikkel az ég világon, csak én nem az vagyok)

2014. szept. 1. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!