Miért bámul meg mindenki?
Eddig senki rám sem nézett, most egy picit lefogytam és levágattam a hajam és mindenki engem néz. Nem üldözési mánia!
Már arra is gondoltam, hogy mivel teljesen rövid lett a hajam, azt hiszik, leszbi vagyok, mivel elég fiúsan is öltözködöm. Ha is egy lány az egyetemen leült velem szemben a gépekhez és állandóan azt láttam, hogy engem bámul majd mosolyog és elkapja a fejét :O
Meg egy srác is a megállóban végig nézett és a boltban is...
ez most miért lehet? Valami furcsa lehet rajtam, vagy mi? :(
Ne haragudjatok, képet nem szeretnék küldeni-persze értem, hogy anélkül elég nehéz véleményt nyilvántani.
Azt már hallottam, hogy hangsúlyosabbá teszi az arcot, de ez nagyon durván ijesztő, hogy néznek az emberek :O nagyon kényelmetlen érzés. Az egyik srác pl iszonyat helyes volt, nem is értettem, egy ilyen miért bámul ennyire...
köszi.
akkor visszanövesztem a hajam :) (semmi bajom a leszbikkel az ég világon, csak én nem az vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!