Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tatabányán mindenki ismer kb....

Tatabányán mindenki ismer kb. mindenkit?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Lakik ott kb 70ezer ember, még egy 10 emeletes panelban lakók sem mind ismerik egymást
tegnapelőtt 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy, főleg ez elmúlt évek munkaerőpiaci áramlása végett, de anno is sok helyről települtek be a városba. Nem kicsi város Tbánya.
tegnapelőtt 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg, milyen ertelemben. Az teny, hogy az orszag 2. legnagyobb varosaban, Debrecenben, ami nagyobb Tbanyanal is minden orvos, fodrasz, helyi ugyved ismeri a tobbi kollegajat, szoval ilyen ertelemben meg ezek is kisvarosnak szamitanak. Mert pl Pesten mar nem minden orvos ismeri az osszes tobbit.
tegnapelőtt 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem falu, hanem megyeszékhely. Ha tudod mit jelent az
tegnapelőtt 22:47
 5/9 Psycho ***** válasza:
100%
Tatabányai vagyok. Biztosra mondhatom, hogy nem, nem ismer mindenki mindenkit.
tegnapelőtt 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem, és képzeld, a belencei tó és a Balaton alja sincs végig lebetonozva. 😅
tegnapelőtt 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
velencei
tegnapelőtt 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy sokkal kisebb városban lakom, de itt sem ismer mindenki mindenkit. Max vannak emberek, akiket sokszor szoktam látni, és valami miatt jellegzetesebben néznek ki, ezért emlékszem rájuk, de rengeteg olyan ember van, akit még életemben nem láttam, vagy legalábbis nem emlékszem rá.
tegnap 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestvérem lakik ott, ő például, állítása szerint, szinte senkit sem ismer onnan. Barátja sem, pedig ő ott is született.
tegnap 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!