Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti, akik ezután sem fogtok...

Ti, akik ezután sem fogtok oltakozni, mihez kezdtek majd, ha teljesen ellehetetlenít benneteket ez a rendszer?

Figyelt kérdés

Én is oltatlan vagyok és az is maradok, akkor is ha kötelezővé teszik ezt a 'védőoltást'. (cov-19).

Ti mihez kezdenétek, ha kötelezővé tennék? Fizetnétek mondjuk 3 havonta bírságot?

2021. dec. 10. 01:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
42%
Oltattam és előfordul, hogy felhúzom magam ezen a parttalan vitán már csak az emberi hülyeség miatt is de aztán mindig megnyugtat, hogy az én vállalkozásomnak jót tett ez a helyzet. Ha elhúzódik nem fogok sírva fakadni. :)
2021. dec. 10. 09:34
 22/73 anonim ***** válasza:
75%
Nem mozdulok ki egyébként se, a vírus előtt se hagytam el a házat, most sem, és ezután sem fogom. Ergó akkor sem fogom beadatni ha kötelezik.
2021. dec. 10. 09:39
 23/73 anonim ***** válasza:
77%
#7, de, fogom fizetni.
2021. dec. 10. 10:29
 24/73 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Arra számítottam, hogy nézeteltérés lesz belőle... de pont az uszítás a céljuk a hatalmaknak, médiának: elérték amit akartak. Bár sokkal inkább kíváncsi lettem volna arra, ki miben látja a megoldást. Mihez kezdene, ha kötelező lenne. Az nem megoldás, hogy felveszem az oltást, mert valaki kényszerít vagy mert köteleznek rá. Ez már rég nem a járványkezelésről szól, és hadd döntsem már én el, hogy beadatom-e ezt a kísérleti vakcinát vagy sem-e. Komolyan nincs manapság annyi szabadság, hogy eldöntse az ember, mihez kezd a testével?... Különben is, hány oltást vesztek majd fel? Mert már a negyediket fejlesztik... Aki használja a csepp eszét, beláthatja, hogy kb.jövő őszre már nem lesz elég a két oltás.

De mindenki azt csinál, amit akar és ebbe senkinek sem kéne beleszólnia.

2021. dec. 10. 11:32
 25/73 anonim ***** válasza:
38%

mindenki szabadon eldöntheti, hogy akarja e az oltást vagy sem

ha te úgy döntesz, hogy nem kell, akkor viseld a vele járóit, hiszen te döntöttél úgy, hogy nem élsz a lehetőséggel

2021. dec. 10. 11:40
 26/73 anonim ***** válasza:
79%

Innen látszik kérdező, hogy valójában a liberalizmus inkább liberálfasizmus. Mert ha nem azt gondolod vagy teszed amit "kell", akkor rossz ember vagy. De hát a közösség, nah persze.

Néhány hónapja egy ember össze esett a metrón, az emberek közül senki nem segített, meg is halt. És ezek a gyökszik beszélnek felelősségről, meg közösségről, csak mert felhúztak egy maszkot és magukba szuratnak 3 havonta valami kísérleti szart.

A közösség tudat nálam valahol itt kezdődik, hogy elfogadom, hogy másnak más a véleménye, és nem a saját korlátaimat akarom rá erőszakolni. Mindenre van megoldás, de alig amíg a sok gyökér azt ismételgeti birka módjára, hogy csak az oltás az egyetlen megoldás, addig a többit se fogják soha megtalálni.

Polgárháború, zavargások, népirtás. Én erre számítok

2021. dec. 10. 11:44
 27/73 anonim ***** válasza:
83%

Azért van különbség aközött, hogy ha valakit azzal fenyegetnek, kényszerítenek, hogy kirúgják a munkahelyéről, nem kap fizetést, csak mert nem nyomja magába a kísérleti vakcinákat és aközött, mikor semmi következmény nélkül valaki úgy dönt, hogy beadatja az oltást, csak mert ő így akarja, és ő úgy gondolja, hogy ez számára jó és hasznos.

Remélem eléggé érzékelhető a kettő között a különbség.

És itt már nincs szabad döntés..

Ja, és csak úgy "viccként" ideírom: A POLITIKUSOK MEGSZAVAZTÁK MAGUKNAK, HOGY NEKIK NEM KÖTELEZŐ BEADATNI AZ OLTÁST!!!

De ők ugye kényszeríthetnek másokat, hogy beadassák. Na, ideje lenne elgondolkodni a dolgokon, hogy mi is folyik itt valójában.

2021. dec. 10. 11:48
 28/73 anonim ***** válasza:
65%

ui.:

[link]

2021. dec. 10. 11:52
 29/73 anonim ***** válasza:
62%
25 a védelmi pénz is pont így müködik. Meg a zsarolás is. Meg a rablás is. Azokkal sincs baj ugye, te moralitás istene.
2021. dec. 10. 11:55
 30/73 anonim ***** válasza:
73%
Ha kötelezővé teszik és nem veszi fel az illető, akkor olyan intézkedéseket hoznak, amivel ellehetetlenítik.PL. minden orvosi kezelést piaci áron ki kell fizetni, nem mehet dolgozni, tömegközlekedni stb. Ezek olyan terhek lesznek, amit senki sem tud vállalni.
2021. dec. 10. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!