Ti, akik ezután sem fogtok oltakozni, mihez kezdtek majd, ha teljesen ellehetetlenít benneteket ez a rendszer?
Én is oltatlan vagyok és az is maradok, akkor is ha kötelezővé teszik ezt a 'védőoltást'. (cov-19).
Ti mihez kezdenétek, ha kötelezővé tennék? Fizetnétek mondjuk 3 havonta bírságot?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Arra számítottam, hogy nézeteltérés lesz belőle... de pont az uszítás a céljuk a hatalmaknak, médiának: elérték amit akartak. Bár sokkal inkább kíváncsi lettem volna arra, ki miben látja a megoldást. Mihez kezdene, ha kötelező lenne. Az nem megoldás, hogy felveszem az oltást, mert valaki kényszerít vagy mert köteleznek rá. Ez már rég nem a járványkezelésről szól, és hadd döntsem már én el, hogy beadatom-e ezt a kísérleti vakcinát vagy sem-e. Komolyan nincs manapság annyi szabadság, hogy eldöntse az ember, mihez kezd a testével?... Különben is, hány oltást vesztek majd fel? Mert már a negyediket fejlesztik... Aki használja a csepp eszét, beláthatja, hogy kb.jövő őszre már nem lesz elég a két oltás.
De mindenki azt csinál, amit akar és ebbe senkinek sem kéne beleszólnia.
mindenki szabadon eldöntheti, hogy akarja e az oltást vagy sem
ha te úgy döntesz, hogy nem kell, akkor viseld a vele járóit, hiszen te döntöttél úgy, hogy nem élsz a lehetőséggel
Innen látszik kérdező, hogy valójában a liberalizmus inkább liberálfasizmus. Mert ha nem azt gondolod vagy teszed amit "kell", akkor rossz ember vagy. De hát a közösség, nah persze.
Néhány hónapja egy ember össze esett a metrón, az emberek közül senki nem segített, meg is halt. És ezek a gyökszik beszélnek felelősségről, meg közösségről, csak mert felhúztak egy maszkot és magukba szuratnak 3 havonta valami kísérleti szart.
A közösség tudat nálam valahol itt kezdődik, hogy elfogadom, hogy másnak más a véleménye, és nem a saját korlátaimat akarom rá erőszakolni. Mindenre van megoldás, de alig amíg a sok gyökér azt ismételgeti birka módjára, hogy csak az oltás az egyetlen megoldás, addig a többit se fogják soha megtalálni.
Polgárháború, zavargások, népirtás. Én erre számítok
Azért van különbség aközött, hogy ha valakit azzal fenyegetnek, kényszerítenek, hogy kirúgják a munkahelyéről, nem kap fizetést, csak mert nem nyomja magába a kísérleti vakcinákat és aközött, mikor semmi következmény nélkül valaki úgy dönt, hogy beadatja az oltást, csak mert ő így akarja, és ő úgy gondolja, hogy ez számára jó és hasznos.
Remélem eléggé érzékelhető a kettő között a különbség.
És itt már nincs szabad döntés..
Ja, és csak úgy "viccként" ideírom: A POLITIKUSOK MEGSZAVAZTÁK MAGUKNAK, HOGY NEKIK NEM KÖTELEZŐ BEADATNI AZ OLTÁST!!!
De ők ugye kényszeríthetnek másokat, hogy beadassák. Na, ideje lenne elgondolkodni a dolgokon, hogy mi is folyik itt valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!