Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti, akik ezután sem fogtok...

Ti, akik ezután sem fogtok oltakozni, mihez kezdtek majd, ha teljesen ellehetetlenít benneteket ez a rendszer?

Figyelt kérdés

Én is oltatlan vagyok és az is maradok, akkor is ha kötelezővé teszik ezt a 'védőoltást'. (cov-19).

Ti mihez kezdenétek, ha kötelezővé tennék? Fizetnétek mondjuk 3 havonta bírságot?

2021. dec. 10. 01:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
100%
#49 az olyanokkal akik remeteként élnek nem fognak tudni mit csinálni.
2021. dec. 10. 19:53
 52/73 anonim ***** válasza:
30%
#50 Most legszivesebben belemásznék a képedbe te szarházi! #51 Ahogy gondolod. Több hozzá szólásom nincs. A facebook képzetteket úgyse lehet meg győzni.
2021. dec. 10. 20:05
 53/73 anonim ***** válasza:
75%

52 attól fel támadnak majd az ismerőseid? Ha az élet legegyszerűbb szabályait nem vagy képes elfogadni, akkor a te szempontodból a halálodnál egy rosszabb dolog lesz: az addig eltöltött életed.

Amúgy egyébként igen: ezzel a hisztivel borzalmas károkat okozol az ismeretségi körödben, de sebaj. Megbocsátok

2021. dec. 10. 20:17
 54/73 anonim ***** válasza:
100%
52, buta vagy. Ha nem kell elhagynom a házat a munkához, nem megyek se bevásárolni, tömegközlekedést se használok, mégis hogy lehetetlenítenek el?
2021. dec. 10. 21:17
 55/73 anonim ***** válasza:
78%

Ausztriában 3 havonta kell 600€ fizetni ha nem oltod be magad es elvileg utana szabadságvesztéssel is sújthatják az embert

Undorito ami a vilagban zajlik ............... de en kitartók, amig csak lehet

es bizom benne sok olyan ember van aki nem hagyja magat

2021. dec. 11. 02:11
 56/73 anonim ***** válasza:
87%

Dolgozok tovább feketén. A büntetést ha lehet inkább leülöm, nem akarok fizetni.

Max átiratom a házam anyámra. Nem tudják majd behajtani rajtam a tartozást mivel nem lesz semmim, és vonni se tudják a nem létező fizetésemből.

2021. dec. 11. 09:13
 57/73 anonim válasza:
65%
5-ös engem hol érdekel mi van az osztrákoknál? Nem osztrákok vagyunk
2021. dec. 11. 10:05
 58/73 anonim válasza:
100%
52-es itt is ölni akarod más agysejtjeit látom. De ez nem jön őssze
2021. dec. 11. 10:08
 59/73 anonim ***** válasza:
75%
Remélem elérjük azt,ha büntetéseket és tiltásokat szabnak majd ki,hogy ezeknek nem engedünk. Én legalábbis biztos egy fillért nem fizetek. És talán lesznek olyan boltok, és szolgáltatások,ahova csak oltatlanok mehetnek. Szembe kell szállni a zsarolókkal. Más megoldást nem látok! Ehhez az kellene,hogy senki ne álljon be a birkasorba,aki oltatlan.
2021. dec. 11. 11:41
 60/73 anonim ***** válasza:
84%

Szerencsére egyre több embernek nyílik fel a szeme, és rájönnek, hogy mire is megy ki ez az egész.

Persze mindig lesz egy adag agymosott aki hülye konteósnak nevezi őket, de higyjétek el mi vagyunk többen, csak sokan nem nem mernek felszólalni ellene, vagy el vannak hallgattatva.

Egyszer talán kipukkan ez a lufi, de akkor már lehet hogy túl késő lesz.

2021. dec. 11. 13:44
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!