Ti, akik ezután sem fogtok oltakozni, mihez kezdtek majd, ha teljesen ellehetetlenít benneteket ez a rendszer?
Én is oltatlan vagyok és az is maradok, akkor is ha kötelezővé teszik ezt a 'védőoltást'. (cov-19).
Ti mihez kezdenétek, ha kötelezővé tennék? Fizetnétek mondjuk 3 havonta bírságot?
52 attól fel támadnak majd az ismerőseid? Ha az élet legegyszerűbb szabályait nem vagy képes elfogadni, akkor a te szempontodból a halálodnál egy rosszabb dolog lesz: az addig eltöltött életed.
Amúgy egyébként igen: ezzel a hisztivel borzalmas károkat okozol az ismeretségi körödben, de sebaj. Megbocsátok
Ausztriában 3 havonta kell 600€ fizetni ha nem oltod be magad es elvileg utana szabadságvesztéssel is sújthatják az embert
Undorito ami a vilagban zajlik ............... de en kitartók, amig csak lehet
es bizom benne sok olyan ember van aki nem hagyja magat
Dolgozok tovább feketén. A büntetést ha lehet inkább leülöm, nem akarok fizetni.
Max átiratom a házam anyámra. Nem tudják majd behajtani rajtam a tartozást mivel nem lesz semmim, és vonni se tudják a nem létező fizetésemből.
Szerencsére egyre több embernek nyílik fel a szeme, és rájönnek, hogy mire is megy ki ez az egész.
Persze mindig lesz egy adag agymosott aki hülye konteósnak nevezi őket, de higyjétek el mi vagyunk többen, csak sokan nem nem mernek felszólalni ellene, vagy el vannak hallgattatva.
Egyszer talán kipukkan ez a lufi, de akkor már lehet hogy túl késő lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!