Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti, akik ezután sem fogtok...

Ti, akik ezután sem fogtok oltakozni, mihez kezdtek majd, ha teljesen ellehetetlenít benneteket ez a rendszer?

Figyelt kérdés

Én is oltatlan vagyok és az is maradok, akkor is ha kötelezővé teszik ezt a 'védőoltást'. (cov-19).

Ti mihez kezdenétek, ha kötelezővé tennék? Fizetnétek mondjuk 3 havonta bírságot?

2021. dec. 10. 01:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
57%
7 a világon semmi sem kötelező. Mindig van döntés. A döntésnek meg van következménye. Jó lenne már kiszakadni a "mert az anya azt mondta" gyermeki gondolat világból
2021. dec. 10. 07:26
 12/73 anonim ***** válasza:
26%

Én nem bírom felfogni, miért nem tudják megérteni az emberek, hogy társadalomban élve szabályokat kell betartani a köz érdekében? Mire fog kimenni ez a "nekem mindent szabad, azt csinálok, amit akarok és természetesen mások érdekeit is letojom" mentalitás? Az autóvezetés szabályait se fogják batartani és mindenki jogsi nélkül fog vezetni, mert "nekem jár" és a jogsi diszkrimináció?

A "vírustagadás" is felháborít és tudnék róla mesélni.

Valahogy el kellene érni, hogy az ilyen emberek bemenjenek a COVID intenzívekre és lássák a 20-40 körüli szenvedőket valamint hogy azok sokan vannak. Gondolom, a segítő kéz is elkél.

2021. dec. 10. 08:23
 13/73 anonim ***** válasza:
77%

12 a kötelező oltást jelenleg a társadalom többsége elutasítja. A társadalomban olyan szabályokat kell alkotni, amit a jelentős többség elfogad. Vagyis jelenleg a kisebbség próbál a többségre valamit rá eröltetni.

Én szívesen bemegyek a covid intenzívekre, ha attól megnyugszik a kis lelked, és te is láthatod, hogy nem mindenki olyan gyáva bérrettegö, mint te. Meg tudod nekem szervezni, vagy obégatáász tovább kis fasiszta fiu?

2021. dec. 10. 08:49
 14/73 anonim ***** válasza:
45%

Nézd meg kérlek a következő képeket és gondolkozz el a látottakon, olvasottakon:

[link]

„Igen, k…rva nagy bajom van a hírekkel. Ugyanis, ha nem tudná a híreket k…rvára manipulálják. Minden egyes hírt. Minden áldott nap a média testületileg megtervez, kizárólag egyetlen cél érdekében, ami a következő: félelemben akarják tartani. …Hogy elmenjen és költse a pénzét olyan dolgokra, amikre talán nincs is szüksége.”

Die Hard 4

[link]

[link]

[link]

És ez pedig egy tegnap hír:

"Chipet építenek jövőre az emberi agyba, és ez mindent megváltoztathat"

[link]

Nos, ha ez most lehetséges, ugye kísérleteznek, akkor miért olyan elképzelhetetlen, hogy pl. a mostani kísérleti vakcinákba is már titokban chipeket helyeznek? Agyba be lehet ültetni, de az oltásokba meg nem? Ne legyetek már ennyire naívak.

2021. dec. 10. 08:52
 15/73 anonim ***** válasza:
23%

#13, ember, egy 10 milliós országban a 6 millió oltott mióta a kisebbség?

#12, hiába viszed be oda őket, arra is simán rámondják, hogy színészek fekszenek ott, akiket a kormány fizet

olyanok vagytok, mint a kamaszok, nem nem nem, nyem akarok oltást állambácsi, neeee, bibibi

2021. dec. 10. 08:53
 16/73 anonim ***** válasza:
44%

#14, minden rendben?

nem úgy tűnik

2021. dec. 10. 08:54
 17/73 anonim ***** válasza:
78%

15 tudom, hogy nehéz lesz, de próbálj meg különbséget tenni aközött, hogy valaki felvesz egy oltást, és aközött, hogy azt másra is rá akarja eröltetni. Ebben azért van különbség, nah nem nálatok, vakcináciknál.

Azt, hogy miért nem akarok oltást, ahhoz meg semmi közöd, engem se nagyon izgat, hogy élsz vagy halsz. De ha ilyen nagy a szád, menjünk be együtt egy intenzívre. Mit fogunk ott látni? Hogy beteg emberek vannak egy kórházban? Hát hol legyenek, de komolyan, Tüpárna?

2021. dec. 10. 08:58
 18/73 anonim ***** válasza:
81%
16 szerintem nála minden rendben, azért nem tünik úgy neked, mert egy birka karámban állsz
2021. dec. 10. 08:59
 19/73 anonim ***** válasza:
84%

Köszönöm. Hát a 16-os agyát már jól átmosták és bekajálta, hogy itt mind meghalunk járvány van... miközben a világon a halálozási ráta ebben a vírusban kb. 0,00...%.

2021. dec. 10. 09:04
 20/73 anonim ***** válasza:
83%
19 tegnap ábrázoltam egy kör diagrammon. Nagyon keveseket érintett a covid, és összevehetetlenül kevesen haltak meg, miközben a világ népessége tovább növekszik. Hol legyen ennek a vége géniuszok? Nekem teljesen mindegy, mit szurattok magatokba, de olyan szinten cseszitek át magatokat, meg toljátok át a felelősséget, hogy az szánalom
2021. dec. 10. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!