Ti, akik ezután sem fogtok oltakozni, mihez kezdtek majd, ha teljesen ellehetetlenít benneteket ez a rendszer?
Én is oltatlan vagyok és az is maradok, akkor is ha kötelezővé teszik ezt a 'védőoltást'. (cov-19).
Ti mihez kezdenétek, ha kötelezővé tennék? Fizetnétek mondjuk 3 havonta bírságot?
Nem rendszer lehetetleníti el őket, hanem a vírus. Lehet, hogy végzetesen. Nem rendszer függő, mert a világ minden országában folyik az oltakozás.
Szánalmas.
Nekünk most jól jött ez az áprilisi választás. Addig nem lesz kötelező. Közben pedig itt az omikron. Köztudottan gyengül a vírus. Hiába fognak "riasztó adatokat" hazudni, előbb-utóbb a még mindig vakok is észreveszik, hogy jé, a környezetemben már mindenkin átment a vírus és simán átvészelte, valami csak nem stimmel. Azonkívül én bízom abban, hogy van néhány értelmesebb virológus, aki végre ki meri nyitni a száját, és elmondja, hogy a természetes átfertőződés sokkal erősebb védelmet ad, mint bármilyen oltás. Mivel pedig az omikron szerencsére elég jó fertőzőképességű, rövid idő alatt átmegy az ország nagy részén, és végképp elfogynak az eddig is ostoba érvek a vakcinák mellett.
Amúgy a kérdésre valaszolva, nem oltatok. Majd leülöm. Vakcinagyár helyett elkezdhetik a börtönépítést, mert a jelenlegi kevés lesz.
Megoldom. ;) Nem, nem illegálisan.
Damu Roland be volt oltva, meghalt.
Wlassics Katalin háromszor volt oltva, meghalt.
Csollány Szilveszter is kiderült, hogy be van oltva, és haldoklik.
Mind covidban haltak meg, Csollány pedig abban haldoklik.
Akkor mi a farkamtól mentene meg a kísérleti oltásotok? 😂😂 Ha ők nem lettek volna oltva, most sokkal halottabbak lennének, vagy mi?
Ha halálos járvány lenne, akkor első körben a politikusokat oltottàk volna, MINDET! Mindenhol az a protokoll, hogy először a vezetőket kell menteni. Amerikában is egy esetleges világvége esetén az elnököt viszik le a bunkerbe (lehet róla videót nézni, vannak fent neten). Ennek ellenére nem, hogy be sincsenek oltva, hanem TÖRVÉNYT hoztak maguknak arra, hogy nekik ne kelljen. 😂
Na, takarodó van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!