Titeket nem idegesítene hogy a párotok minden nap órákat tölt a discordos barátaival és játszik?
Figyelt kérdés
Hazaértek és mondjuk beszélgettek 20 percet gyorsan valamit és aztán elmegy és 10-11 fele hagyja abba.ma 00:10
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok nem zavarna
Nő vagyok zavarna
Nő vagyok nem zavarna
Férfi vagyok zavarna
13 szavazat
1/3 anonim válasza:
munka után had kapcsolodjon ki barátokkal, csatlakozz te is a beszélgetésbe és játsz veluk ha bincs jobb dolgod vagy esetleg a saját hobbiddal már ha van szorakozz te is
bem várhatod el h a másik a nyakadban logjon minden egyes szabad percében
2/3 anonim válasza:
Hát ha minden egyes nap ez megy és mindig órákat tölt velük, rám meg szán kemény 20 percet, az zavarna.
Ha csak van ilyen nap, de amúgy beszélgetünk, vannak közös programjaink, akkor nem lenne gond.
3/3 anonim válasza:
Mondd meg a szemébe, hogy ha neki ez fontosabb, mint te, akkor kalap-kabát, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!