Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket idegesítenek az ilyen...

Titeket idegesítenek az ilyen típusú emberek?

Figyelt kérdés

- túl jószívű, ha nyer valamit mondjuk azt megosztja a barátaival

-nem erős személyiség, fél hangoztatni a véleményét

- csak akkor áll ki az igazáért ha csúnyán bánnak vele

-ha barátokkal megy vhova a barátaira hagyja a döntést a hely kiválasztásánál mert neki mindegy. Csak annyi számít hogy ne legyen túl drága

- képes elbukni a saját lábában

- néha hülye döntéseket hoz mert döntésképtelen

-jo hallgatóság. el lehet vele beszélgetni

-ha barátságban vagy vele ritkán fog keresni mert visszahúzódó

aug. 3. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Emberi lépcsők akiken általában áttaposnak az emberek. Tudom mert hasonló voltam. Szerintem nem egy idegesítő ember típus egyébként, csak ugye túl könnyű nyerészkedni rajtuk mivel jószívűek és visszahúzódóak. Én szívesen látok ilyen embereket a baráti társaságomban ettől függetlenül. :3
aug. 3. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Valahol igen, de ki kell fejtsem, mert ilyen tág kérdésre igennel vagy nemmel válaszolni a félreértések és csúsztatások melegágya.

Először is szeretném leszögezni, hogy nem "típusról" fogok beszélni, mert ez azt sugallja, hogy ő így került le a gyártósorról, pedig ez nem igaz, úgyhogy inkább viselkedésnek nevezném.

Azt is fontosnak tartom megjegyezni, hogy alárendelődő természetű emberből is kettő van. Az egyik rugalmasabb és empatikusabb, mint az átlag, így könnyen feladja a saját szükségleteit másokért. A másik fél attól, hogy nem fogják szeretni saját magáért, ezért a viselkedését a közösség elvárásaihoz igazítja. Te a második viselkedéstípust írtad le, semmiképpen ne keverjük az elsővel.

Az ilyen viselkedés baromi irritáló tud lenni, mert ha az ember túlságosan külső elvárásokhoz igazodik, akkor vagy unalmas lesz, vagy seggnyaló, vagy esetlen balf.sz - hozzáteszem a háromból a harmadik a legszimpatikusabb, mert a szerencsétlenkedés forrása gyakran az, hogy van egyénisége, amit nem tud teljesen elnyomni, míg az első kettő igen.

Amiért szétválasztottam a túl rugalmas alkalmazkodótól, mert az is rohadt idegesítő tud lenni, csak teljesen másképp. Ő egyrészt minden felelősséget áthárít a másik félre, másrészt pedig akinek minden jó, annak minden mindegy - magyarul nemtörődöm kívülállónak tűnik.

aug. 3. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem idegesítenek. Jobban zavarnak a "szemet szemért" és a "felfelé nyal - lefelé tapos - veszíteni nem tudó" és a "cél szentesíti az eszközt" és a "gyalogoljunk át mindenkin" elven működő emberek.
aug. 3. 10:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem idegesítenek. Ellenben a rosszindulatúakkal, másoknak szándékosan ártóakkal, erkölcstelenekkel, mert ők eléggé.
aug. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!