Titeket nem idegesítenek a MoHU ócska nem működő gépei?
Figyelt kérdés
Engem nagyon!!!
Arra gondoltam, hogy elkövetek egy merényletet!
Fogok 2L-es üvegeket és tele töltöm pisivel, megvárom még jól beérnek és elviszem őket visszaváltani. A gép úgy is szétnyomja őket, szóval amikor.. szétnyomja a pisi bent szétrobban és jó büdös lesz minden :DDDDDD
Aztán takaríthatják ki a MoHu-s szemetek az ócska gépeiket.
aug. 6. 19:09
1/14 anonim válasza:
Ja aztán egy csomó emberrel jól kibaszol mert nem fogják tudni visszaváltani, gratulálok
3/14 anonim válasza:
Több mint 800 csomagolást váltottam vissza, és csak pár darab volt amit visszadobott, ebből pár darab még nem volt regisztrálva(1 hét múlva már ezeket is elfogadta a gép) akadt sérült címkéjű, gyűrött alu doboz is a tesztem alá, ezeket már ki kellett dobnom.
4/14 anonim válasza:
Nem, mert sosem használtam még és nem is tervezem.
6/14 anonim válasza:
Tudtommal súlyt is mér, így be sem venné.
Nekem semmi bajom nem volt eddig
7/14 anonim válasza:
Nem mukodik nehany gep, de ami mukodik meg azokat is elrontod
Gratulalok, rendes kocsog vagy!
8/14 anonim válasza:
Nem fogja bevenni a gép, ha érzi, hogy van benne valami, szóval buktad a remek szabotázsodat....
9/14 anonim válasza:
Elobb idd meg a hugyodat aztan dobd bele
10/14 anonim válasza:
Elég kontraproduktív, hogy amikor épp működik, a többi ember számára használhatatlanná teszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!