Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesítenek a...

Titeket nem idegesítenek a MoHU ócska nem működő gépei?

Figyelt kérdés

Engem nagyon!!!

Arra gondoltam, hogy elkövetek egy merényletet!

Fogok 2L-es üvegeket és tele töltöm pisivel, megvárom még jól beérnek és elviszem őket visszaváltani. A gép úgy is szétnyomja őket, szóval amikor.. szétnyomja a pisi bent szétrobban és jó büdös lesz minden :DDDDDD

Aztán takaríthatják ki a MoHu-s szemetek az ócska gépeiket.

aug. 6. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azon kívül hogy nem vagy százas, engem kifejezetten idegesít mennyi rossz gép van.

Pár hete míg nem indult ennyire be a dolog egészen elvoltam a dologgal, kutyával mentem sétálni mindig elvittem pár flakont valamelyik géphez utalta pénzt aztán hello na ez mára úgy néz ki a lakásomhoz közeli 3 bolt közül kettőnél tuti nem jó a gép a harmadiknál meg minimum ketten állnak előttem akkora zsákokkal, hogy az életkedvem is elmegy.

Mire megcsinálják a rosszakat az hal meg amelyikkel addig jó volt zseniális. Legutóbb este kerültem arra akkor is többen vártak, ma szabin voltam így 11 óra felé akkor is esélytelen volt a dolog szóval lehet Budapesten sok a gép, de hogy a 80% sz@r az is biztos.

aug. 8. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
11 - es vagyok : az lemaradt ezek " kinti" gépek azért szuper kutyával is, lehet amik bolton belül vannak nem rosszak ennyit mert az emberek sem rontják el őket " szem előtt vannak". Amelyik rossz volt legutóbb egy hétig ott azt mondták olajos flakonokkal nyírta ki hajléktalan ( kamerán nézték vissza) szóval...
aug. 8. 18:44
 13/14 anonim válasza:
Bocsi ,de mi eladók takarítjuk naponta a gépeket ,velünk azért ne tolj ki :D
aug. 25. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Én tegnap olyat tettem bele amiben elkaptam egy poloskát. Bevette. Odakint nem lehetett érezni, amikor ürítették szerintem annál inkább, bár erről nem tudok nyilatkozni. Amúgy évek óta pet palackokban szoktam elkapni őket, szóval ez nem változott, csak a szelektív helyett most a repontba mennek pusztulni.
szept. 5. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!