Titeket nem idegesítenek a MoHU ócska nem működő gépei?
Engem nagyon!!!
Arra gondoltam, hogy elkövetek egy merényletet!
Fogok 2L-es üvegeket és tele töltöm pisivel, megvárom még jól beérnek és elviszem őket visszaváltani. A gép úgy is szétnyomja őket, szóval amikor.. szétnyomja a pisi bent szétrobban és jó büdös lesz minden :DDDDDD
Aztán takaríthatják ki a MoHu-s szemetek az ócska gépeiket.
Azon kívül hogy nem vagy százas, engem kifejezetten idegesít mennyi rossz gép van.
Pár hete míg nem indult ennyire be a dolog egészen elvoltam a dologgal, kutyával mentem sétálni mindig elvittem pár flakont valamelyik géphez utalta pénzt aztán hello na ez mára úgy néz ki a lakásomhoz közeli 3 bolt közül kettőnél tuti nem jó a gép a harmadiknál meg minimum ketten állnak előttem akkora zsákokkal, hogy az életkedvem is elmegy.
Mire megcsinálják a rosszakat az hal meg amelyikkel addig jó volt zseniális. Legutóbb este kerültem arra akkor is többen vártak, ma szabin voltam így 11 óra felé akkor is esélytelen volt a dolog szóval lehet Budapesten sok a gép, de hogy a 80% sz@r az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!