Mit tennél ha találnál egy pénztárcát tele pénzzel és benne lenne minden irat is személyi lakcímkártya satöbbi?
Én visszavinném, ha van benne pénz de még soha nem találtam.
Ha üresen találnám meg, akkor inkább postán küldeném el a benne lévő iratokat, mert valószínűleg engem vádolna azzal hogy kivettem a pénzt.
Őszintén? Ott hagynám.
Egy ismerősöm pont emiatt járkál a rendőrségre, mert jó fej volt, visszaadta a tárcát. Állítólag volt benne pénz...
A pénzt elvinném, a többit meg otthagynám, hogy ha keresi, találja meg.
Ha visszaviszem neki, nem tanul semmiből. Elhagy valami fontos dolgot, s még utána is viszik... Így még jópárszor elhagyja, míg valami erdős részen végleg elveszik.
Neki tanulópénz, nekem meg szerencse.
Az első vagyok. Régebben én is visszavittem a papírokat, ma már nem tenném. Pont azért, mert még engem büntetnének meg. A pénzt simán elraknám, arra nincs ráírva, hogy kié. Persze körülnéznék, hogy látja-e a kamera. :P
Yess, tudom, hogy gané vagyok, ez van!
Amúgy szabad tudni miért vagyok így lepontozva?
Ha valaki a segge alá dugja azt, amit önhibájából elhagyott, akkor semmi se fog változni.
Így legalább, ha visszamegy érte, akkor a személyijét, jogsiját, bankkártyáját, stb megtalálja, s a pénz hiánya miatt legalább elgondolkozik azon, hogy jó lenne indulás előtt megnézni, hogy mindene megvan-e. Viszont ha nem valami forgalmas helyen hagyja el legközelebb, akkor nem csak a pénzét veszti el, hanem mehet új személyit s egyebeket is csináltatni.
Amúgy én egyszer jártam úgy, hogy míg a vuszt vártam a parkban a hintás padon a fiú otthagyott egy pénztárcát.
Ha valaki szép nyugisan ül egy padon, ráadásul nem is egyedül, majd elindul úgy, hogy a pénze ott marad szépen a pad közepén, az meg is érdemli azt, hogy ha neg is találja a tárcáját, pénz ne legyen benne, ha már ennyire felelőtlen volt.
Pár hete már volt ez a kérdés.
Ilyen gyakran találsz pénztárcákat? Én 48 évem alatt egyszer sem találtam.
Ez marha szar kifogás. Nem mindenki hülyegyerek, hogy meg kelljen leckéztetni.
Én is hagytam már el pénztárcát, szerencsére visszakaptam, és azóta sokkal jobban odafigyelek rá, meg a többi cuccomra is.
Feltételezem itt felnőtt emberekről van szó, nem szétszórt tinédzserekről, akiket "meg kell leckéztetni, mer különben nem tanul belőle a büdös kölke"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!