Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha találnál egy...

Mit tennél ha találnál egy pénztárcát tele pénzzel és benne lenne minden irat is személyi lakcímkártya satöbbi?

Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 07:59
A kérdező szavazást indított:
Fognám és visszavinnem a tulajdonosnak az egészet
Félnék hogy azt mondja több pénz volt benne és inkább ott hagynám az egészet úgy ahogy van
Egyéb amit szövegesen fejtek ki
78 szavazat
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
39%
Kivenném a pénzt, a többit meg ott hagynám.
2021. máj. 25. 08:11
 2/44 anonim ***** válasza:
94%

Én visszavinném, ha van benne pénz de még soha nem találtam.

Ha üresen találnám meg, akkor inkább postán küldeném el a benne lévő iratokat, mert valószínűleg engem vádolna azzal hogy kivettem a pénzt.

2021. máj. 25. 08:14
 3/44 anonim ***** válasza:
83%
Így meg megvádolna, hogy pénztárcástól loptad el a pénzét. 😀
2021. máj. 25. 08:22
 4/44 anonim ***** válasza:
92%

Őszintén? Ott hagynám.

Egy ismerősöm pont emiatt járkál a rendőrségre, mert jó fej volt, visszaadta a tárcát. Állítólag volt benne pénz...

2021. máj. 25. 08:27
 5/44 anonim ***** válasza:
23%

A pénzt elvinném, a többit meg otthagynám, hogy ha keresi, találja meg.

Ha visszaviszem neki, nem tanul semmiből. Elhagy valami fontos dolgot, s még utána is viszik... Így még jópárszor elhagyja, míg valami erdős részen végleg elveszik.

Neki tanulópénz, nekem meg szerencse.

2021. máj. 25. 08:28
 6/44 anonim ***** válasza:
57%

Az első vagyok. Régebben én is visszavittem a papírokat, ma már nem tenném. Pont azért, mert még engem büntetnének meg. A pénzt simán elraknám, arra nincs ráírva, hogy kié. Persze körülnéznék, hogy látja-e a kamera. :P

Yess, tudom, hogy gané vagyok, ez van!

2021. máj. 25. 08:33
 7/44 anonim ***** válasza:
25%

Amúgy szabad tudni miért vagyok így lepontozva?

Ha valaki a segge alá dugja azt, amit önhibájából elhagyott, akkor semmi se fog változni.

Így legalább, ha visszamegy érte, akkor a személyijét, jogsiját, bankkártyáját, stb megtalálja, s a pénz hiánya miatt legalább elgondolkozik azon, hogy jó lenne indulás előtt megnézni, hogy mindene megvan-e. Viszont ha nem valami forgalmas helyen hagyja el legközelebb, akkor nem csak a pénzét veszti el, hanem mehet új személyit s egyebeket is csináltatni.

Amúgy én egyszer jártam úgy, hogy míg a vuszt vártam a parkban a hintás padon a fiú otthagyott egy pénztárcát.

Ha valaki szép nyugisan ül egy padon, ráadásul nem is egyedül, majd elindul úgy, hogy a pénze ott marad szépen a pad közepén, az meg is érdemli azt, hogy ha neg is találja a tárcáját, pénz ne legyen benne, ha már ennyire felelőtlen volt.

2021. máj. 25. 08:40
 8/44 anonim ***** válasza:
82%
#3 A feladóhoz vagy egy nem létező kamu címet írnék, vagy semmilyet. (azt hiszem hogy így is lehet levelet feladni)
2021. máj. 25. 08:42
 9/44 anonim ***** válasza:
64%

Pár hete már volt ez a kérdés.

Ilyen gyakran találsz pénztárcákat? Én 48 évem alatt egyszer sem találtam.

2021. máj. 25. 08:47
 10/44 anonim ***** válasza:
89%

Ez marha szar kifogás. Nem mindenki hülyegyerek, hogy meg kelljen leckéztetni.

Én is hagytam már el pénztárcát, szerencsére visszakaptam, és azóta sokkal jobban odafigyelek rá, meg a többi cuccomra is.

Feltételezem itt felnőtt emberekről van szó, nem szétszórt tinédzserekről, akiket "meg kell leckéztetni, mer különben nem tanul belőle a büdös kölke"

2021. máj. 25. 08:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!